Herpesz genitalis-ban szenvedoktol varok valaszt kerdesemre?
Én is csatlakozom, 14 éve kaptam el ezt a szörnyűséget. Azóta már párszor szenvedtem tőle, volt, hogy néhány havonta, de legutóbb 4 és fél éve támadott meg. Ha még mindig szenvedtek tőle, szeretnék segíteni: Telviran kenőcs (1000 Ft körül van), mely szinte azonnal végez a szörnyű kórral. Legjobb, ha akkor kezelitek, mikor még nem tetéződött a herpesz, csak épp, hogy viszket és kipirosodott a bőr.
Én most épp abban a stádiumban tudtam csak beszerezni a csodaszerből, mikor már a nyirokcsomóim is beduzzadtak és iszonyúan fájtak, és az érintett terült felőli combom belső része már szinte égett a fájdalomtól. A sebekről nem is beszélve: a hólyagok már kifakadtak és annyira égtek, hogy alig tudtam járni. A krém pedig szépen végezte a dolgát: nap végére már épp hogy érzek az egészből valamit.
Szóval: TELVIRAN, vény nélküli krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!