Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Herpesz genitalis-ban szenvedo...

Herpesz genitalis-ban szenvedoktol varok valaszt kerdesemre?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran vannak tuneteitek? Elkapta-e partneretek? Valamit tudtok-e valami modszert amivel megakadalyozhatom a tunetek gyakori kiujulasat? Milyen gyogyszert szedtek a tunetek enyhitesere?
2012. ápr. 17. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem hála Istennek azóta sem jött ki, de mindig félek, hogy újra előjön :(
2012. júl. 26. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom, 14 éve kaptam el ezt a szörnyűséget. Azóta már párszor szenvedtem tőle, volt, hogy néhány havonta, de legutóbb 4 és fél éve támadott meg. Ha még mindig szenvedtek tőle, szeretnék segíteni: Telviran kenőcs (1000 Ft körül van), mely szinte azonnal végez a szörnyű kórral. Legjobb, ha akkor kezelitek, mikor még nem tetéződött a herpesz, csak épp, hogy viszket és kipirosodott a bőr.

Én most épp abban a stádiumban tudtam csak beszerezni a csodaszerből, mikor már a nyirokcsomóim is beduzzadtak és iszonyúan fájtak, és az érintett terült felőli combom belső része már szinte égett a fájdalomtól. A sebekről nem is beszélve: a hólyagok már kifakadtak és annyira égtek, hogy alig tudtam járni. A krém pedig szépen végezte a dolgát: nap végére már épp hogy érzek az egészből valamit.

Szóval: TELVIRAN, vény nélküli krém.

2013. ápr. 26. 22:22
 13/14 Mentifantezsvér válasza:
19 éves vagyok és most kaptam el...2 éves párkapcsolatom van, nem iszok,cigizek vagy bulizok és mégis szégyellem magam pedig tudom semmi rosszat nemtettem. A páram nagyon megértő és támogató. Már napok óta annyiran fáj hogy volt amikor még ülni,menni vagy csak feküdni is kín volt. Az orvos zovirax tablettát irt rá , keyd jobb lenni de új bubok keletkeznek és félek hogy a fájdalom is visszajön. Csak reménykedem hogy nagyon ritkán fog kijönni és szégyellem magam miatta. Páromnak persze bűntudata van hogy miatta kinlodok.
2013. dec. 6. 01:55
 14/14 anonim válasza:
Látom már nem mostani a kérdés de hátha tudok valakinek segíteni. Nálam is kijött úgy kb két éve, iszonyat fájdalommal, szinte csillagokat láttam, nagyon rossz volt. Elmentem nőgyógyászhoz, azt mondta hogy ez csak egyszerű szőrtüszőgyulladás nem kell ebből ekkora ügyet csinálni és különben sem érti hogy a mai fiatalok minek borotválják...mondanom sem kell egy 60-70 közötti vén idióta volt. Szóval elzavart azzal h ez csak szőrtüszőgyulladás. Szerencsére nem hittem el neki és elmentem a bőrgyógyászatra ahol elmondták hogy igen ez herpesz és mit kell szednem rá. Ideig óráig jó is volt de a herpesz mindig előjött. A végén már 2 hetente és iszonyat idegesített. Aztán elkezdtem multivitamint szedni hogy erősítsem az immunrendszerem és azóta egyszer sem jött ki. Nekem ez vált be. :)
2014. febr. 8. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!