Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tudtok kábító hatású gyógyszer...

Tudtok kábító hatású gyógyszereket?

Figyelt kérdés

Nyugtató vagy ilyesmi, egyébként Frontinos vagyok de egy nagy fos meg a Rivót is próbáltam az sem ért sokat tehát egy olyan gyógyszer kellene ami legfőbbként jól elkábít, nem fognak érdekelni a problémák és jól érezném magam tőle.. Ti próbáltatok már valamilyen gyógyszert, ha igen akkor milyet és tapasztalatok érdekelnének. Csak olyanaok írjanak akik csinálják is ezt vagy csinálták tehát pl. gyógyszerfüggők mint én a többiek véleménye hogy inkább ne csináld meg blablabla nem érdekel!! Az én életem, én döntök és tudom mit csinálok no meg akik egyébként tudatosan teszik magukat tönkre a droggal azok meg is érdemlik a következményét.. Szóval hogy értsétek én nem tönkretenni akarom magam hanem csak jobban érezni, a gyógyszer meg a drogozás között azért meg van némi különbség bár attól függ milyen szemszögből nézzük..

Csevegés vége

2012. ápr. 14. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
gyógyszer=drog!(angolul is az)nem érdekel az életed!szegény anyádat sajnálom!,meg azt aki szeret téged!
2012. ápr. 14. 22:01
 2/5 anonim válasza:
Kodein, Xanax+altató ( olyat flashelsz hogy beszarsz :D) meg ilyesmi... Esetleg Ephedrin, de az más kategória, ami nem kábít de eufóriát okoz az főként az antidepresszánsoknak a szerotonin fokozója ( a jobb fajták extasy (MDMA) érzést nyújtanak... Amit javaslok esetleg az a Ritalin LA tabletta (a kokain érzését nyújta) az összes ilyen fos közül a legjobb :D
2012. ápr. 16. 03:25
 3/5 anonim válasza:
100%
Jut eszembe... a gyógyszer és a drog között semmi külömbség, a kokain egy drog mégis használják gyógyszerként mint a mariskát, vagy úgy általában a létező drogok 75%-át ugyanúgy használják gyógyászatban más-más célokra, csak a közember nem igazán vágja...a nagy-nagy külömbség a szennyeződés mentesség és az hogy kiszámolt adagok vannak és ha nem vagy majom akkor nem ölöd meg magad...
2012. ápr. 16. 03:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A gyógyszer nem old meg semmit, saját tapasztalat, most össze-vissza szedett Rivotrillal. (0.5 mg.os), csak annyival jobb, hogy itt szabad őket használni nálunk, míg pl a drogokat nem mert illegális. De a kettő ugyanaz. Ilyen gyógyszerek: Rivotril, Frontin, Xanax, Haloperidol, Attarax, Levil epilepsziásoknak stb. A rivot önerőből fogom most elhagyni mert másként az iskola és a gyakorlatom rovására megy. (Bolti eladónak tanulok.) Viszont agorafóbia van nállam meg ilyenek. Fejben dőlnek el a problémák az igaz, de ha mérgezni akarod a májadat csak nyugodtan. Amúgy nagyot üt rivo+kálé kóla energiaital jó nagy mennyiségben egyszerre. Viszont vigyázz vele, a későbbiekben ha elhagyod az utóbbiakat, nagyon sok és nagy szenvedéseket, küzdelmeket fog okozni. 20/L
2017. febr. 14. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:

*kávé

De ha gondolod csak nyugodtan mérgezd magadat, főleg a májadat meg az agyadat, most úgy érzem magam mint 1 demenciás, parkinsonos, alzheimeres idős ember. Agyilag jelenleg zokni, ezért is fogom eldobni. :) :@ Utolsó voltam.

2017. febr. 14. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!