Milyen gyógyszereket tudtok ajánlani hólyaghurutra?
Figyelt kérdés
Eddig hüvelygyulladástól szenvedtem.Úgy gondolom,azért nem múlik a kellemetlen érzés,mert régen is volt rengetegszer hólyaghurutom,és valószínűleg most is ez a helyzet!A medveszőllőlevél teáról már hallottam.Szeretném kipróbálni.Tapasztalatok? És egyéb gyógyszerek,készítmények erre a problémára?
Kioktatást nem kérek,nőgyógyászhoz járok folyamatosan,rengeteg pénzem ment el gyógyszerekre.
Medveszőlőlevél tea nagyon jó, csak kegyetlen íze van, borzalmasan keserű. Én fél liter hideg vízbe egy jó nagy kanál teát áztatok,12-24 óráig. Utána szűrőm, majd egy késhegynyi szódabikarbónát is teszek bele. Háziorvosok mondta, hogy így kell inni. Valóban nagyon hatásos, 2-3 adag tea rendbe tesz. Még tőzegáfonya kapszulát is eszek mellé naponta 3x2, és rengeteg folyadékot iszok. Nagyon sokat kell inni, hogy jól átmosson mindenhol. Nekem ez a módszer a legjobb, 10 éve mondta a háziorvosom, azóta alkalmazom. Mielőbbi gyógyulást Neked is!
2012. márc. 1. 00:09
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Már sokat hallottam arról,hogy mennyire jó,de vigyázni kell vele,mert vizelethajtó is,és az adagolása kemény tüneteket okoz :-) Eddig nem mertem kipróbálni,de nem veszíthetek vele! Próbáltam már a grapefruit cseppeket is.Azzal csak annyit értem el,hogy erősebb lett az immunrendszerem,nem fáztam meg még egyszer sem az elmúlt fél évben,pedig előtte minden hónapban,még nyáron is beteg voltam!
2012. márc. 1. 00:33
4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként 20/L :)
2012. márc. 1. 00:33
5/11 anonim válasza:
Megcsinàltatta a nődokid az std-ket? Nincs gardnarellád vagy valamid? Tenyésztésen volt a pisid meg a hüvelyváladékod? Én amúgy tőzegàfonyát iszok hasonló panaszokra. Sőt nekem ugyanez volt.
2012. márc. 1. 06:27
6/11 anonim válasza:
Ha a nőgyógyász nem tudott veled mit kezdeni, akkor urológushoz menj a problémáddal.
2012. márc. 1. 08:24
7/11 anonim válasza:
nekem a sok folyadék és különféle teakeverékek mellett a homeopátiás golyócskák szoktam segíteni. kérj segítséget a gyógyszerésztől!
2012. márc. 1. 09:27
8/11 anonim válasza:
Két dolgot használtam régebben ha ilyen problémám volt:
Az egyik körúti (Bp.) patikában lehet kapni egy teakeveréket
ami nagyon jó. Ott keverik ki, így nincs márkaneve.
A másik a No-spa. De az csak arra jó hogy ha már fáj a pisilés, kibírd a dokiig aki felírja az antibiotikumot.
Ha gyakran vannak ilyen fertőzéseid akkor Gynevac .
Olvass róla, magyar csodaszer.
2012. márc. 1. 15:00
9/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem jó lesz a medve-tea :) Voltam már pisi és kenetteszten is!Sőt Chalmyda tesztet is végeztek!Minden teszt negatív lett.Csak annyi van,hogy kicsit elszaporodtak a bacik,meg talált némi gombát!De nem Candida hál'Istennek!Azért gondolok hólyaghurutra,mert gyermekkoromban is sokat szenvedtem ettől,és sok Cifrant,antibiotikumot szedtem!Kizárt,hogy még egyszer én beszedjek valami ilyesmit,mert többet ártottak,mint használtak!Minden rendben van már velem,már ,,csak'' a pisi szúr.Ma megvettem a teát,és elkészítettem!Várom a hatást!
2012. márc. 1. 15:42
10/11 anonim válasza:
És volt kontroll? Elmúlt a fertőzés? Mert azok okozhatjàk a húgyúti panaszokat. Lehet, hogy még nem gyógyultál meg, akkor viszont mindig vissza fog térni a húgyúti panasz bàrmit is iszol. Àrtsni biztos nem fog, de ha nem múlik el és újra meg újra érzed, el kell menni urológushoz. Nekem vesemedence gyulladásom lett tőle, vigyázni kell nagyon. Chlamydián kívül nézethetett volna màst is a doki, mert ezek az std-k jobban kimutathatók pcr géppel mint tenyésztéssel. Na de jobbulást, remélem hamar meggyógyulsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!