Lehet trombózisom? Ez az?
18 éves lány vagyok, jelentős túlsúllyal rendelkezem, fogamzásgátlót szedek és holnap érettségizem. Anyám, apám trombózisos, anyámnak vették is ki vénáit.
Azt vettem észre, hogy bal lábam fáj és kivan kcisit dudorodva (látom a kék eret átettszően és picit egmvan dagadva) és fáj. Volt valakinek iylen fiatalon trombózisa? Vagy mik a tünetek még? Nagyon aggódom! :(
Lehet. De, ha a szüleid trombózisosak, hogy kaphattál gyógyszert?? Ezt nem mondta az orvos, hogy nem szabad? Meg a papírjára is rá van írva.
Mondjuk nekem se mondta, vagyis én mondtam, hogy a nagynénémnek volt trombózisa, de simán odaadta a gyógyszert. Erre rá egy hónapra elkezdett kékülni a lábam... Abba is hagytam azonnal.
Menj el orvoshoz, amilyen gyorsan csak tudsz. A keresztanyám egy hétig járt orvostól orvosig, mire rájöttek mi baja van. Azt mondták neki még egy nap és belehal...:S
Amúgy jó tanulást.:)
kössz a biztatást ! :D
tőlem emgsem krédezte a doki, annyi volt h elküldött egy BHCG tesztre (terhesség), de semmi más.. se májműködés semmi...
Szerintem minden féleképen menj el dokihoz, mert a szüleidtől biztos örökölted, hajlamos lehetsz a trombózisra. Igen, lehet ilyen fiatalon is, hiszen amint írtad még a hajlam mellett túlsúlyos is vagy. A túlsúly meg nem kedvez a lábaknak, vénáknak.
Egyébként nekem már 19 évesen az álló munka miatt megjelent a viszér a lábamon.
Ja, és a fogamzásgátló sem tesz jót, de majd a doki tudja....
Pfff... De hülye dokit fogtál ki! Már bocsi.
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!