MBT cipő. Van olyan, akinek nem vált be?
Szerintem a pénztárcádra biztos rossz hatással van ;) múltkor kíváncsiságból megnéztük közelről az árát...hááááááááááááááááááát...:S nem tudom jó-e, de hogy drága az biztos, meg szerintem hülyén is néz ki..
de ha ennek ellenére egészséges, akkor csak hajrá :)
Ez egyéni koordinációtól és testhasználattól függ. Pl. annak, aki automatikusan csípőből próbálja korrigálni a billegést, az ugymond csípővel fog kapaszkodni, ami az izommunka miatt bezárja a csípőt (remélem sejted mire gondolok, mert ennél jobb kifejezést nem találtam rá.).
Egyébként pont ma láttam egy srácot, aki MBT szandijában úgy állt meg a zebránál, hogy teljesen a sarkán állt, lábujjai pedig felfelé irányultak. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.
Negatívról nem tudok, csak arról, hogy az első időkben akik sokat próbálták hordani fájt minden porcikájuk. Fokozatosan kell hozzászokni, egyszerre csak kis adagokban (max fél óra) hordani naponta.
Amúgy pont a napokban kérdeztem meg egy csajszit, akin láttam. Ő amolyan semleges választ adott arra szereti e. Azt mondta végülis oké, csak neki azért kényelmetlen, mert lazán kell hordani és ő jobb szereti meghúzni a cipőfűzőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!