Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » MBT cipő. Van olyan, akinek...

MBT cipő. Van olyan, akinek nem vált be?

Figyelt kérdés
Mi nem volt jó? Vagy mire volt rossz hatással?
2009. jún. 18. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a pénztárcádra biztos rossz hatással van ;) múltkor kíváncsiságból megnéztük közelről az árát...hááááááááááááááááááát...:S nem tudom jó-e, de hogy drága az biztos, meg szerintem hülyén is néz ki..

de ha ennek ellenére egészséges, akkor csak hajrá :)

2009. jún. 18. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem az anyagi vonzatára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy volt-e olyan ember, akinél negatív hatást váltott ki a szervezetére, egészségére vonatkozóan.
2009. jún. 18. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez egyéni koordinációtól és testhasználattól függ. Pl. annak, aki automatikusan csípőből próbálja korrigálni a billegést, az ugymond csípővel fog kapaszkodni, ami az izommunka miatt bezárja a csípőt (remélem sejted mire gondolok, mert ennél jobb kifejezést nem találtam rá.).

Egyébként pont ma láttam egy srácot, aki MBT szandijában úgy állt meg a zebránál, hogy teljesen a sarkán állt, lábujjai pedig felfelé irányultak. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.

2009. jún. 18. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Negatívról nem tudok, csak arról, hogy az első időkben akik sokat próbálták hordani fájt minden porcikájuk. Fokozatosan kell hozzászokni, egyszerre csak kis adagokban (max fél óra) hordani naponta.

Amúgy pont a napokban kérdeztem meg egy csajszit, akin láttam. Ő amolyan semleges választ adott arra szereti e. Azt mondta végülis oké, csak neki azért kényelmetlen, mert lazán kell hordani és ő jobb szereti meghúzni a cipőfűzőt...

2009. jún. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!