Kiszárad ettől?
Figyelt kérdés
A párom állandóan csak kólát iszik néha kb.1 hónapban 1-2 szer iszik vizet vagy mást ha beteg akkor is azt issza meg néha teát. Kiszáradhat ettől? Vagy annyi víz van a kólában ami még elég a szervezetnek? Hiába próbáltam leszoktatni nem bír már a foga is tönkre ment tőle... Vagy legalább több vizet inna de hiába ...2012. ápr. 11. 18:36
1/4 anonim válasza:
sajnos én is 95 %-ban csak kólát iszom, már 15 éve.... ki nem fog száradni tőle, hisz én se száradtam ki, de tény hogy csökkentenie kéne....na meg nekem is...
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kiszárad, de attól a rengeteg cukor el is hízik, más baja is lehet. A kóla bizonyítottan függőséget okoz, akárcsak a dohányzás vagy a drog, neki kéne állnia leszokni, mielőtt még komolyabban megárt az egészségének.
3/4 A kérdező kommentje:
elhízni nem hízik el mert mind a kettőnknek olyan a genetikája hogy soványak vagyunk hízni nem tudunk .. :/ de a fogai szörnyű állapotban vannak a sok cukortól ami őt is idegesíti de hiába beszélek a fejével meghallgatja max 1-2 napig nem issza de ennyi... :(
2012. ápr. 11. 20:08
4/4 anonim válasza:
amíg ő maga nem dönti el, hogy kevesebbet fog inni vagy leáll a kólázással teljesen, addig te hiába magyarázol neki... nekem is beszélnek, nekem is rosszak lettek tőle a fogaim, mégsem bírok csak úgy leszokni róla... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!