Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ettől lehet hányingerem?

Ettől lehet hányingerem?

Figyelt kérdés

Úgy érzem elkaptam tesómtól az infrulenzát és egész nap fájt a torkom az előbb éhes voltam és ettem egy szendvicset de alig bírtam lenyelni olyan hányingerem volt, a hasam meg már nagyon korgott és jól is esett! És most megint nagyon hányingerem van meg hőemelkedésem volt! Lehet hányingerem a torokfájástól? Vagy mitől van? Biztos, hogy tesómtól kaptam el mert beleittam véletlenül az italába úgyhogy nem vírus! Előre is köszönöm:)

13/L

2012. márc. 4. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:

A torokfájástól nem lehet hányinger. Az influenzától igen.

Az influenza konkrétan egy vírus. Lázat is okozhat.

2012. márc. 4. 22:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de nekem van, hogy ha fáj a torkom attól van hányingerem! És akkor most ki fogom hányni a kaját? De már muszáj volt ennem, mert nagyon éhes voltam!
2012. márc. 4. 22:32
 3/5 Salx Narval ***** válasza:
Ha mész majd orvoshoz, azért ezt említsd meg neki. Én nem látok összefüggést a torokfájás és a hányinger között, de nyilván orvos sem vagyok. Azt viszont konkrétan tudom, hogy hasmenéssel, hányingerrel, járó vírus is fertőz most, és azt is, hogy a láz okozhat hányingert. Lehet, hogy te a torokfájással és nem a lázzal hoztad összefüggésbe, hiszen általában a vírusos torokgyulladás, lázzal is jár, így hányingert is okozhat.
2012. márc. 5. 06:54
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:) Hát nem mentem orvoshoz mert már reggel semmi bajom nem volt és most sincs semmi már a torkom se fáj:)
2012. márc. 5. 16:17
 5/5 pokolipocok válasza:
nekem is fáj a torkom és erős hányingerem is van tőle, ha ettem ha nem..
2013. szept. 29. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!