Miért ilyen a végbelem? Csak sebes, igaz?
Szóval múlthéten voltam nagyvécén, de előtte már több napja nem voltam. És felszakadt a végbelem valószínűleg, mert fájt, meg vérzett is, a wc papír is véres volt (friss vér). Utána sokat viszketett, de gondolom a gyógyulás miatt. Tegnap azt vettem észre, hogy ha széthúzom a fenekem, a redők között ilyen fehér lerakódás van, ami fogalmam sincs, hogy mi lehet, de gondoltam genny. Ma reggel voltam wc-n és a székleten is ilyen kis fehér valamik voltak. Hol kis porszemnyi hol picit nagyobb. Tudom, undorító ahogy leírtam, de kicsit megijedtem.
Ugye csak a seb miatt volt ilyen fehéres valami?
Vagy a sok tojástól amit húsvét óta eszek??
Remélem tud valaki segíteni, mert elmegyek orvoshoz, ha nem javul, de ha nem nagy a baj, nem akarok orvoshoz rohangálni:S
Ja és van belső aranyerem, nem múlik el se krémre, se kúpra, de igazából egyáltalán nem zavar.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!