Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma megfejeltem az ajónak a...

Aph7 kérdése:

Ma megfejeltem az ajónak a szélét és a homlokomon sebes lett és fáj. Mivel tudnám a sebet eltüntetni? Mivel kenjem be?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
A Neogranormon nagyon gyorsan hámosít. Van még egy "csodaszer" a Sudocream, fekvőbetegeknél szokták alkalmazni felfekvésre. Bár nem tudom lehet-e kicsi kiszerelésben kapni, nekünk elég nagy tégellyel van, mert időset ápoltuk. Ha elvágom az ujjam, vagy megégetem este bekenem vele vastagon, reggelre alig látszik valami. Harmadszor pedig az ősi gyógyír: Aloe Vera :-)
2012. ápr. 3. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
A véraláfutások (bekékülés) meg ilyesmi ellen nekem a sebészeten a Cetebe (lassan felszívódó) C vitamint ajánlották. A sebet fertőtleníteni kell, nem érdemes elfedni kozmetikumokkal. Este bekenheted hámosító Neogranormon kenőccsel.
2012. ápr. 3. 14:11
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi. Keresek Neugranormonn-t :)
2012. ápr. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!