Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudok aludni időnként?

Miért nem tudok aludni időnként?

Figyelt kérdés
Nagyon fáradt voltam,amikor tegnap hazaértem munkából, de csak későn, 11 órakor tudtam ágyba kerülni (gyerekek, család). Éjfélkor sikerült elaludnom,de fél 1kor felébredtem. Elmúlt 1óra mire vissza aludtam. Aztán fél 3kor megébredtem. Majd 4kor és nem tudok aludni. Fél 6kor meg kelnem kell,mert indulok dolgozni. Havonta többször rámjön,hogy éjjel nem alszok. Ha meg igen, akkor 6óránál nem többet. Nem stresszes az életem. A háziorvos nem foglalkozott eddig semmi olyan eü gondommal, amikor nem élethalál közt voltam. Gyógyteákat, tejet ne ajánljatok, nem bírja a gyomrom. Mi lehet a baj,hogy nem tudok aludni? Szívesen olvasnám hasonló tapasztalatú sorstársaim tapasztalatait.

2012. ápr. 11. 04:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy Neked is jó lesz-e vagy sem, erre nem tudok mondani semmit. Nekem is van ilyen, kifejezetten a vitaminhiánnyal összefüggő állapot. Ha órákat nem alszom éjjel, akkor elkezdek szedni vagy Scitec Multi Pro-t vagy a Jóközérzet multivitaminját és pár napon belül, szinte aznap megszűnik az alvászavar. De erre ne vegyél mérget, az alvászavar ezer meg ezer dolog jele lehet, de egy próbát megér.
2012. ápr. 11. 07:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ki fogom próbálni, biztos van vmi vitaminhiányom,mert nem eszek változatosan.
2012. ápr. 11. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!