Miért vérzik az orrom?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok...és kicsi korom óta orrvérzéses vagyok..1 hónapban minimum 4x...de ma pl.már 2x is vérzett...az a legrosszabb,hogy nagyrészt álmomban kezd el vérezni,és volt már rá eset ,hogy nem vettem észre.és ha a szüleim nem jönnek oda,akkor megfulladtam volna...voltunk bent kórházban is,ott tettek is rá vmi savat,hogy ne vérezzen...de allergiás voltam az érzéstelenítőre és sokat hapciztam...másnap visszamentünk,de a doki azt mondta:"nem fog többet vérezni"...2009. jún. 18. 11:29
11/11 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel, mondjuk mindig felébredtem rá, ha éjjel elkezdte. Nekem is azt mondták, hogy el kell égetni az eret, de nem csináltattuk meg, és most már 17 vagyok és szinte sosem vérzik, max fél évben 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!