Miért vérzik az orrom?
Ezzel én is így voltam kb egy-két éve.Most vagyok 17 éves és elmúlt magától anélkül högy elsütöttük volna az eret :D
Nekem is volt hogy arra ébredtem hogy tiszta vér a párnám,ha háziorvoshoz mész az fül-orr gégészhez fog küldeni aki-ha nem engeded elsüttetni(akárcsak én)-akkor ad vmi vacak orrcseppet meg tablettát amik tök fölöslegesek.Ha nagy mértéket ölt a baj akkor szerintem jobban járnál a sütéssel :)
fül-orr-gégészeten voltam,és azt mondták,h nem égetik el,hanem vmi savat tesznek rá...rá is tették,de semmi...
talán rászánom magam a kiégetésre..:Dköszönöm a válaszokat
barátomnak kiszáradt az orrnyálkahártyája, és emitt vérzett többször is egy nap.Ő vazelint kapott rá, és meggyógyult:)
(és csak 50 ft-ba került :)
Előző vagyok, azt még hozzáteszem, hogy gyógyszert is szedtem rá máskor (Rutascorbin), de hosszútávon nem volt jó, mert belekavart a menzeszembe (mivel vérzéscsillapító is)...szóval mostmár remélem ennyi volt és nem vérzik többet! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!