Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vérzik az orrom?

Miért vérzik az orrom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok...és kicsi korom óta orrvérzéses vagyok..1 hónapban minimum 4x...de ma pl.már 2x is vérzett...az a legrosszabb,hogy nagyrészt álmomban kezd el vérezni,és volt már rá eset ,hogy nem vettem észre.és ha a szüleim nem jönnek oda,akkor megfulladtam volna...voltunk bent kórházban is,ott tettek is rá vmi savat,hogy ne vérezzen...de allergiás voltam az érzéstelenítőre és sokat hapciztam...másnap visszamentünk,de a doki azt mondta:"nem fog többet vérezni"...
2009. jún. 18. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerösömnek elsütöttek valami eret az orràban, azota nem vérzett! Fül-orr-gégén voltatok? Keresni kellene egy màsik korhàzat!
2009. jún. 18. 11:45
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Magas vérnyomás
2009. jún. 18. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is így voltam kb egy-két éve.Most vagyok 17 éves és elmúlt magától anélkül högy elsütöttük volna az eret :D

Nekem is volt hogy arra ébredtem hogy tiszta vér a párnám,ha háziorvoshoz mész az fül-orr gégészhez fog küldeni aki-ha nem engeded elsüttetni(akárcsak én)-akkor ad vmi vacak orrcseppet meg tablettát amik tök fölöslegesek.Ha nagy mértéket ölt a baj akkor szerintem jobban járnál a sütéssel :)

2009. jún. 18. 12:21
 4/11 A kérdező kommentje:

fül-orr-gégészeten voltam,és azt mondták,h nem égetik el,hanem vmi savat tesznek rá...rá is tették,de semmi...

talán rászánom magam a kiégetésre..:Dköszönöm a válaszokat

2009. jún. 18. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is, apám is, bátyám is ilyen volt. Mindegyikőnknek 17évesen elmúlt teljesen.
2009. jún. 18. 14:18
 6/11 anonim ***** válasza:

barátomnak kiszáradt az orrnyálkahártyája, és emitt vérzett többször is egy nap.Ő vazelint kapott rá, és meggyógyult:)

(és csak 50 ft-ba került :)

2009. jún. 18. 18:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. jún. 19. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem épp ma sütötték el az eret. Kiskorom óta orrvérzős vagyok, de volt olyan időszak, amikor évekig nem vérzett. Aztán volt olyan is 16 éves koromban, hogy 1,5 óráig ömlött és az ügyeleten kötöttem ki, mert nem állt el és már szédelegtem. Meg kórházban is feküdtem vele, és nem tudtak vele semmit se csinálni. Úgyhogy ma szépen elmentem öcsémmel a kórházba (neki orrpolipot műtöttek és ment arcüreg tisztításra), és megcsinálta 1 perc alatt. Nem fájt, csak picit kellemetlen volt, de ki lehet bírni. Jobb, mintha állandóan vérezne! És ezt a savas dolgot nekem is megcsinálták 3x, és sz*rt se ért...szóval sztem érdemes elsüttetni, tényleg nem fáj! :)
2009. jún. 23. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, azt még hozzáteszem, hogy gyógyszert is szedtem rá máskor (Rutascorbin), de hosszútávon nem volt jó, mert belekavart a menzeszembe (mivel vérzéscsillapító is)...szóval mostmár remélem ennyi volt és nem vérzik többet! :)

19/L

2009. jún. 23. 16:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Én most kezdtem el szedni a Rutascorbin-t...de viszont én inkább szedem,mert amikor megvan,akkor nagyon erősen vérzek ott is...
2009. jún. 23. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!