Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hátba sugárzó hasi fájdalom?...

Hátba sugárzó hasi fájdalom? Mi ez?

Figyelt kérdés

Napok óta fáj a hasam jobb oldalon kb. a köldököm magasságában. A hátamba sugárzik, ha a vesém környékén megütögetem, fájdalmas. (De hátul vhogy feljebb fáj, mint elöl). Nem fáj, mikor pisilek, nem hiszem, hogy vesegond.

Hányingerem nincs, étvágyam van.

Ha felhúzom a lábam, erősödik a fájdalom, de csak addig, míg mozgatom. Ha már felhúztam, akkor nem fáj, csak olyan tompán, mint alapból.

Van vkinek ötlete, hogy mi a franc lehet ez? Persze el fogok menni dokihoz, ha nem szűnik, csak kíváncsi vagyok vkinek volt-e már ilyen.

21/L

2012. ápr. 10. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Epéddel nincs gondod? Az jobb oldalon van és a görcs a hátba sugárzik.
2012. ápr. 10. 16:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát a franc se tudja. Ilyen fiatalon epebaj? Még csak az kéne:( Nem ettem nagyon nehéz, zsíros kaját szerintem. Annak akkor kellene fájnia, nem?

Meg nem is igazán görcs. Olyan folyamatos fájdalom, ami bizonyos dolgokra erősödik.

Mintha beszorult volna a levegő, vagy nem is tudom:(

Meg hiába nyomkodom az epehólyag környékén, nem érzékeny.

2012. ápr. 10. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már húsvét, akkor pancreatitis-re (hasnyálmirigy gyulladás)szavazok.
2012. ápr. 10. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt ki kell vizsgáltatni, menj el a háziorvoshoz, sok minden lehet epén kívül, pl.: vese, mivel mozgásra fáj akár vakbél is, de belek is fájhatnak a köldök mellett.
2012. ápr. 10. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Pancreatitisnél legalább hányingeremnek kellene lennie. Epegondnál szintén.

Vakbélnél lejjebb kellene fájnia.

Az elején inkább a hasamban éreztem, most már inkább a hátam fáj, a derekamnál.

Az nem lehet, hogy becsípődött egy ideg? Az kisugározhatna a hasamba is?

Komolyan megőrülök már, hogy nem tudom mitől van.

A háziorvos meg nálunk felesleges kör. Máskor fájt a hasam, közölte, hogy ezzel ő nem tud mit kezdeni, menjek a sebészetre. De még csak meg se nyomkodta.

De sebészetre meg pár napot várni kell. Bemenjek holnap a sürgősségi betegellátó osztályra? Csak félek, hogy ott meg kiakadnak, hogy ilyen baromsággal bemegyek...

2012. ápr. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!