Lumbágóra valami otthoni kezelést? Vagy milyen gyógyszer, kenőcs szükséges?
Masszázs, erős fájdalom esetén jeges borogatás, csontkovácsolás, talpmasszázs.
Kemény fekhelyen pihenjen, tegyen egy deszkát a matraca alá.Vagy végezzen fájdalom csillapító gyakorlatokat. Pl:feküdjön hanyatt, és lassan húzza fel a térdét a mellkasához, kezével kulcsolja át a lábát.Akupresszúrás kezelés: Feltéve, ha nem visszeres a lába,a térdhajlatban hátul, középen lévő pontot szokták ingerelni, befelé irányuló nyomással.
Anyukám ilyenkor egy clotargin nevű, rettenet büdös, kígyómérges kenőcsöt használt. Neki bevált pedig elég brutál becsípődései voltak napokig mereven feküdt az ágyban, a rötyire kimenni egy félnapos procedúra volt. Neki ez használt meg néha sárvári termál kristályos vagy holt-tengeri sós fürdő segített.
De azért tényleg nem árt elmenni egy dokihoz. Most nem tudom, hogy van de lehetett kapni beutalót gyógyfürdőre és gyógymasszázsra.
Köszönöm a válaszokat,ezek nagyon jók.
Bár a talpmasszás nekem annyira nem tetszik,mert azt nekem kell csinálni :P :) :)
Igen olvasgatott,és igen kezelés.Beírta a google-ba hogy fáj a lába, és a a tünetek alapján erre gyanakszik.Mert ugye ezt írtam a kérdésbe is.Azért most kérdeztem meg,mert jobb előbb tudni,mit kell tenni..Azt nem írtam hogy nem megy orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!