Igaz hogy a vizipipa károsabb mint a cigaretta?
Jajj még mindig itt tart a világ?:)
A cigi még mindig sokkal károsabb, mint a pipázás. Rengeteg tudományos cikk van erről a neten is, mutass párat apukádnak!
A nikotin nem egy káros anyag, hanem egy méreg. Ezt fontos leszögezni. Nem olyan, mint az alkohol, amit jelent pl fertőtlenítésre is használni. A nikotin az méreg. A többi anyagokról nem is beszélve...
Tehát innentől kezdve a kérdést nézhetjük így: Mi a jobb egy kis kanál méreg vagy egy evőkanál méreg? Tessék, lehet választani.
Részemről én próbáltam mindkettőt. De nem váltak az életem részévé, talán ez a legfontosabb a dologban.
Használj Shiazót. Keress rá, vagy írj privit és elmagyarázom mi az. Dohányt mellőzd. Örülj hogy ennyit mondott, én felpofoztalak volna :D
Mindig nézz alternatív megoldások után, ha szeretnél valamit, ami szerinted vagy a szüleid szerint egészségtelen, és ha nem találsz, inkább add fel, mint hogy tönkre tedd magad! Én se vagyok valami idős, de én rendesen utána néztem a vízipipázás alternatíváinak, ajánlom, te is tedd ezt.
Itt egyik válaszolónak sem tűnt fel , hogy ezeket a válaszokat egy 12 éves GYEREKNEK írtátok?
Mást ehhez nem is tudok hozzászólni. Mélyen ledöbbent , hogy egy 12 éves gyerek feltesz egy ilyen kérdést.Felvetődik bennem a gondolat , hogy milyen ember lesz az ilyenből.. és hogy hol voltak a szülei 12 évig, vagy hogy minek kellett nekik egyáltalán gyerek. Borzasztó , szörnyű és elkeserítő ez az egész :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!