Üdv! Panelben lakunk a 2 hetes babánkkal, a felettünk
lakó cigaretta füstjét vagyunk kénytelenek szívni. Az
ablakon kívül nem közterületnek számít a hiszen a
lakáson kívül van? Jogszabályt nem találtam . Mit
tegyünk?
Figyelt kérdés
Sajnos a férfi alkoholista a nő is dohányzik, igaz van egy két éves gyerekük, de ez nem fogja vissza őket a hajnali cigitől sem az ablakban. Most mivel itt a baba is ezt nem akarnánk hagyni. Mivel az ablakban dohányoznak félünk egyszer kigyújtják a szunyoghálót és leég a lakás.A közös képviselőnk egy nulla.
A saját lakásában azt csinál amit akar. Nem tudsz mit tenni, ha a szép szó nem használ akkor vagy megszokod, vagy megszöksz. Sajnos.
2012. márc. 3. 15:31
2/14 anonim válasza:
Az ő lakása,azt csinál amit akar.
2012. márc. 3. 15:31
3/14 anonim válasza:
A mi szomszéd tömbünkben egy idegbeteg, feljelentgetős ,igazi házisárkány a közös képviselő, a bagósokat mégsem sikerült kiirtania!A rohadt füstjüket az erkélyen fújják és behozza a szél a környező lakásokba, de van olyan is, amelyik a lépcsőházban füstöl,onnan is bejön a bűz!Nehogy már mi költözzünk el miattuk!Szívják a lakásukba és fújják más orra alá a bűzüket!Undorítóak,már csak a lépcsőházban meg erkélyeken kéne a dohányzást betiltani és akkor rendben is van.
2012. márc. 3. 15:34
4/14 anonim válasza:
Alkoholista az,aki ugyanannyit iszik mint én,csak nem szimpatikus.
2012. márc. 3. 15:34
5/14 anonim válasza:
Én még úgy tanultam, hogy a füst /meleg levegő/ felfelé száll, úgyhogy kissé érdekes a kérdésed!
2012. márc. 3. 15:36
6/14 anonim válasza:
Ugyan már. A füst felfelé száll, de ha nem így lenne, akkor sem tudnál mit csinálni. Te meg akkor vigyázz, nehogy sírjon a babád, mert az is zavarja a szomszédokat, lehet, hogy valaki nem tudja magát kialudni miatta, fáradtan megy dolgozni, és emiatt balesete lesz, ez is káros.
Még mielőtt megszólnál, hogy milyen bunkó vagyok, nekem is van kicsi gyerekemn, nem dohányzom, de azért ez túlzás.
2012. márc. 3. 15:44
7/14 A kérdező kommentje:
Nem szólok meg senkit,és nekik is van gyerekük,nagyobb zajjal van és többet sír mint a mienk.Erről ennyit.És igen én is úgy tudtam hogy a füst felfelé száll, és itt mégis azt szagolom.Milyen érdekes.Ha nem érezném nem írtam volna kérdést valószínűleg.Csak hasznos válaszokat reméltem.
2012. márc. 3. 15:53
8/14 anonim válasza:
A dohányfüst minden irányban terjed!
2012. márc. 3. 16:31
9/14 anonim válasza:
Hiába van az ablakon kívül, nem minden közterületre terjed ki a tilalom, általában csak megállókban és környékén, játszótereken, éttermekben, kocsmákban, illetve ahol ez ki van írva, ott nem lehet dohányozni.
A saját lakásában nem tudod megtiltani, azért viszont szólhatsz ha kidobja az ablakon, mert az valóban veszélyes, nekünk esett már be így csikk nyáron a nyitott ablakon, ki is égett a padló, még jó, hogy időben észrevettem.
2012. márc. 3. 16:46
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy valakik nem csak okoskodnak, hanem normális választ tudnak írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!