Fekete hajhagyma? Mitől? Rendesen megritkult a hajam az elmúlt évben, ma figyeltem fel egy hajszálra, hogy a hajhagyma szó szerint fekete, nagyon megvagyok ilyedve, mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 20:19
1/5 anonim válasza:
Mert a hajhagyma fekete. Ha nagyon hullik a hajad menj orvoshoz vérvételre, illetve továbbküld vizsgálatokra, de ne légy már ennyire hipochonder.
2/5 A kérdező kommentje:
Na várjunk... ha fekete a hajhagyma... akkor az volt az egészséges? Mert a többi fehér... :S
2012. ápr. 8. 20:30
3/5 anonim válasza:
Mert a többin nem volt hajhagyma csak hámsejtek a fejbőrödről. Mint mondtam ne lágy már ilyen hipochonder...-.-'
4/5 A kérdező kommentje:
Mégha az lennék... de a testemen mindenhol megritkult a szőrzet, kivéve a bajusz és a szakáll szőrzet. Most mondhatnám, hogy de jó, nem kell borotválkozni, de az szerintem nem épp egészséges, ha egyszer csak a fanszőröd elkezd kihullani a hajaddal együtt. Voltam már endokrinológián, bőrgyógyászaton, hajvizsgálaton, vérvételen, és semmi eredmény. Már csak arra tudok gondolni, hogy esetleg vitaminhiányom van... vagy nemtudom... ez nem hipochonderség.
2012. ápr. 8. 20:37
5/5 anonim válasza:
A meglévő problémádat akkoris már normális dolgokra is kivetíted. Fogorvosnál, gasztroenterológusnál, fül-orr-gégésznél nem voltál akkor még, hát hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!