Az arcom pólusaiban fekete kis pöttyök, por, kosz van. Szappannal mosom de nem szedi ki őket. Mit ajánlotok, hogyan lehetne őket vagdosás nélkül kiszedni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 20:02
1/9 anonim válasza:
Kozmetikus. Ő a gazdája ezeknek a kis aranyosoknak. Előbb. utóbb ezekből lesznek a nagy csúnya furunkulusok.
2/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem tudok kozmetikushoz fordulni, és biztos van valami házi megoldás.
2012. jan. 25. 20:16
3/9 bánomisén válasza:
Bőrradír, elvileg az kitakarítja a pórusaidat.
Ja, igen, mert a bőrödnek póRusai vannak, pólusai meg pl. a Föld bolygónak, északi és déli.
4/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem láttam még leírva azt én pólusnak hallottam mindig.
2012. jan. 25. 20:22
5/9 anonim válasza:
Mitesszerre gondolsz? Nagyon jó bőrradírok vannak mindennapos használatra. Nem reklámozni szeretnék, de én ezt használom : [link]
Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékcsaláddal, ezt a fajtát pedig majdnem 3 éve használom már és le nem cserélném semmire!
6/9 anonim válasza:
Kamillás gőzölés utána bőrradír, de bármit teszel, visszajönnek.
7/9 anonim válasza:
Vagdosás? Furunkulus?
Csak nem a mai bőrgyógyász-találkozóra csöppentem?
8/9 A kérdező kommentje:
általában felvágom a pattanásokat és úgy szedem ki őket.
2012. jan. 26. 19:02
9/9 anonim válasza:
Gratulálok hozzá....gondolom nem marad helye egyáltalán. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!