Hogyan kérjek segítséget tőle?
Már a nyár eleje óta "vagdosom magam"(a karcoláshoz közelebb áll..alig vérzik) és öngyilkossággal kapcsolatos gondolataim vannak...és meg szeretnék halni...vagyis lehet hogy nem....csak néha rámjön ..pl. múltkor anyummal veszekedtem és annyira mérges lettem(magamra(?)) hogy másnap elterveztem hogy kész ennyi........és volt egy doboz dugi cigim...elszívtam vagy 4et (amúgy sosem cigizek..csak van) többet is akartam..de rajtakaptak...az egyik tanárom...és becibált suliba órára(pont vele volt órám) és minden rendben volt...második órára viszont már a földön feküdtem...elájultam....de nem volt súlyos.....jobban is lettem(1óráigtartott... :S )....senki sem tudta hogy a cigi miatt van....
szóval igazából azt hiszem nem is akarok meghalni csak segítséget kérni.....és már tudom hogy kihez fordulhatnék ..van egy ismerősöm....
de hogy menjek oda? és hogy mondjam el? hogy kérjek segítséget..
előre is köszi a válaszokat és bocs hogy ilyen hosszu
14/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!