Mi lett velem? Hogy kérjek segítséget?
Pár hete volt egy nagyobb veszekedésem anyámékkal, lényegtelen dolog miatt. Azóta úgy érzem, hogy még jobban eltávolodtam tőlünk. Suli sem érdekel annyira, alig eszem, rossz a kedvem, képes vagyok egész délelőtt sírni (akár még a suliban is). A csuklómon most ejtettem pár sebet. Egyáltalán nem érdekel már az életem.
17L
szerintem mindenképpen menj pszichológushoz. :S
vagy írd össze a jó dolgokat az életedben :D biztosan találsz.erőltesd meg magad,és ne csak a rosszra gondolj :)
Legyél a barátaiddal! Sportolj sokat,mert bizonyított,hogy aki nem sportol,hamarabb esik depresszióba,mint a sportoló társai.
Igen,az előttem szólónak is igaza van. Írd ki magadból,amit jónak találsz magadban! :) Írj naplót az életedről,s majd visszaolvasod 1-2év múlva,és majd csak "nevetsz" rajta..
Ha ez sem megy,pszichológus. :\ Tényleg tud segíteni,és kilábalni ebből! Egyébként a kamaszkor vége felé vagy,ilyenkor ez gyakori.. Nálam is ezek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!