Létezik, hogy SZTK-ban rosszul gipszeljenek? Ha rosszul forr össze, akkor utólag mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Még a héten lekerül a gipszem, oldalt eltört a csuklóm. Csak felül van gipsz, és nem érzem, hogy javult volna :S ez a 3.hét, sztem most már végleg leveszik.
Lábam is rosszul forrt össze (uyganott gipszelték azt is), és kb. csámpás vagyok...
Félek, hogy ennek is vmi hasonló, látható "eredménye" lesz...
2009. jún. 17. 16:18
1/2 anonim válasza:
Előfordul a rossz gipszelés. Ilyenkor sajnos rosszul is forr össze. Nincs más hátram őjra eltörik és akkor talán sikerül. De altatásban, ne félj!
2/2 A kérdező kommentje:
vicces a lábam is rosszul forrt össze és nem törték el, sztem fel se tünt nekik -.-" azóta fura a lábam és csámpás is...
azért köszi... biztató xDxDxDxD
2009. jún. 17. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!