Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szivem néha olyan mintha...

A szivem néha olyan mintha rezegne. állítólag nem iszom sok folyadékot. Ez lehet az oka?

Figyelt kérdés
(kellemetlen rezgő érzés , akár pár percenként , de van hogy csak óránként egy kétszer.)
2012. ápr. 7. 00:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
régebben igen amikor kb havonta egyszer volt ilyen , akkor kellett köhögnöm. de most nem annyira van köhögési inger. de jobb ha köhögök hozzá. amugy lakhelyemtől távol dolgozom sokszor heti hat napot. ez tudom nem mentség az orvoskerülésre. de van benne munkahelyféltés is. mikor nemrég reklamált a főnököm egy másik melós táppénzremenése miatt. pedig elötte több évre visszamenőleg nem volt táppénzen.
2012. ápr. 7. 13:27
 12/17 A kérdező kommentje:
háziorvosom elküldött laborba , röntgenre , belgyógyászatra , érdeklődött hogy volt e pajzsmirigyemmel valaha panasz (egyébként , nem) , de nem kért meg valami (..... pajzsmirigy hormon izét) ezt a bel-doktornő kérte külön , , ekgre küldtek még , ennyi. semmi különös. háziorvos tényleg talált valami zörejt , ..... ennyi. úgy érzem mintha nem is mentem volna el. (igaz a véreredmények holnap , valamint az egyik mérés egy hónap múlva lesznek meg)
2012. ápr. 10. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Na látod---

hallot zörejt, mész vizsgálatokra. Miért, téged mielégített volna ki?

2012. ápr. 10. 21:50
 14/17 A kérdező kommentje:
nem írtam konkrétan , de mikor az előző választ írtam , már megvoltak a vizsgálatok. (illetve egy darab eredmény lesz egy hónap múlva meg) rezgés azóta is van de sokszorta kevesebbszer , és kisebb intenzitással. de még van. az lett volna kielégítő , ha elkaptak volna egy olyan pillanatot ahol van ez a rezgő érzés. feleségem ráhajolt mellkasomra ,és mikor volt egy olyan "valamim" az mondta hogy mintha egy pillanatra megállt volna. aztán dobogott tovább az előbbi szabályos ritmusban.
2012. ápr. 12. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló szokott lenni néha, elég ijesztő. Kardiológus kivizsgált annó, azt mondta, nincs semmi. Persze a "pillanatot" ő sem kapta el.

De most is eléggé zavar, lehet, újra elmegyek.

Nekem például gyakran akkor jön, ha hegynek felfelé megyek. Neked?

2012. ápr. 12. 23:37
 16/17 A kérdező kommentje:

előzmény nélkül csak úgy.

egy hetet nem mentem dolgozni. (remélem nem kapok ki érte.) amióta megszűnt az erős érzet, (illetve ritkult) azóta inkább folyamatosan értem hogy valami van vele.

de most kaptam gyogyszert. pulzussal akart kezdeni valamit a dok , 89 79 88. volt a mostani pár napi vérnyomásmérésnél. azt mondta 65 az a jó. nem vagyok idegeskedő típus. max izgulós parázós.

2012. ápr. 13. 22:44
 17/17 A kérdező kommentje:

apósomnak is volt ilyenje amikor sokat volt távolról otthonról. (kamionozik) én is hetente egy napokat voltam itthon. (hetelek)

azt mondom nem visel meg . (vagy mégis?)többen mondják lelki alapú.

2012. ápr. 13. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!