Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szivem néha olyan mintha...

A szivem néha olyan mintha rezegne. állítólag nem iszom sok folyadékot. Ez lehet az oka?

Figyelt kérdés
(kellemetlen rezgő érzés , akár pár percenként , de van hogy csak óránként egy kétszer.)
2012. ápr. 7. 00:15
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
kb már egy hete tart.
2012. ápr. 7. 00:21
 2/17 A kérdező kommentje:
az a baj , ha orvoshoz mennék vele , akkor egy hétig nem tudnék dolgozni menni. mert hetelek. ez egy komoly táppénzt is zokon vesznek.
2012. ápr. 7. 00:29
 3/17 anonim ***** válasza:

Ne viccelj, ez nem lehet kérdés! Irány a kardiológia!!!!

:/

2012. ápr. 7. 00:32
 4/17 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy attól hogy nem iszol eleget. én már elég régóta max fél liter folyadékot iszom naponta ritkán 1liter is megvan ha eszek levest vagy ilyesmit és nekem eddig még semmi baja nem volt a szívemnek.
2012. ápr. 7. 00:39
 5/17 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha még egy ideig élni szeretnél, akkor csak menj el orvoshoz. Végezzen el egy terheléses vizsgálatot, ott ez kiderül.

Ha nem olyan fontos az életed, vagy szereted az orosz rulettet, akkor nem kell elmenned.

2012. ápr. 7. 01:57
 6/17 A kérdező kommentje:

köszönöm! akkor elpanaszolom a doktornak.

igazából az egész család olyan hogy nem igazán megy orvoshoz minden apróság miatt.

2012. ápr. 7. 08:21
 7/17 anonim ***** válasza:

Apróság a nátha.

A szívrezgés pedig lehet életveszélyes...

2012. ápr. 7. 11:36
 8/17 A kérdező kommentje:

elmentem az ügyeletre , annyit mondott a doktornő , hogy a kávéval ha leállnék akkor jobb lenne ,

(néhány napja már nem is ittam kávét sem. energiaitalt , és cigit sosem fogyasztok.)

fiatalkorban a szívritmus zavar előfordulhat. (doktornőnél is ) ő nem is küldhet szakvizsgálatra, ezt a háziorvos teheti meg. ottlétemkor meghallgatta szabályosnak éreztem , és ő is úgy vélte...

magnéziumot javasolt. ha nem javul , akkor kell szakvizsgálatra menni.

stressz helyzet előfordul jóformán egész nap egész héten.....

2012. ápr. 7. 12:53
 9/17 anonim ***** válasza:

Az ügyeletes nem küldhet kardiológiára???

Amúgy az ügyeletesek eléggé mérgesek, ha már hét közben is fennált a panasz, s az ember csak hétvégén slattyog oda...

Kedden kezdj a hátiorvosnál!

A kardilógus tud adni 24 órás EKG készüléket, az elcsípheti, amikor a "vibrálás" jön. Nekem abban a 24 órában PONT nem jött... De láttam olyan készüléket, ami olyan, mint a karóra, s ha érzed a rossz ritmust, akkor nyomod meg, s ő akkor tárolja csak az adatot. Ez hetekig rajtad lehet.

2012. ápr. 7. 13:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem kezdesz el önkéntelenül köhögni?? Én igen.
2012. ápr. 7. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!