Mi történik azzal aki 1 hónapig nem tusol fürdik csak kezet arcot mos és mindn nap tiszta fehernemüt hord? Érezni lehet rajta?
Bocs,egy kicsit off lesz,de én azt nem értem alapból,hogy hogy képes bárki is tusolás nélkül meglenni?:ONekem lételemem:)
Amúgy szerintem lehet érezni,bár attól függ,hogy tiszta környezetben él e az illető,vagy trehányban.És hogy izzadós e,vagy sem.
En azt a szagot tanyasi szagnak szoktam neveni. Rogton megerezni, hogy ki nem szokott naponta furodni. 2- 3 nap meg talan nem erzik, de ha valaki egy hete nem tusolt, ne mondja nekem senki, hogy az alatt az egy het alatt nem vegzett semmi olyan mozgast, amibe ne izzadt volna le. Meg ha dezodort hasznal is. De egyebkent eleg visszasan hangzik, hogy valaki nem tusol minden nap, de fehernemut valt minden nap, plusz bedezodoralja magat. Az igenyesseg es az igenytelenseg keveredik. Vagy egyszeruen lustasagbol nem tusol valaki? Mert van olyan (havi 2-3 alkalommal max), hogy ugy dontok, ma nem tusolok, mert lusta vagyok mar elmenni.
Aki irta, hogy nem szokott csak havonta furodni es bizti nem budos, mert szolnanak erte, annak uzenem, hogy hidje el, erzik, csak nem mernek szolni, mert eleg gaz, hogy nekik szolni kene, hogy tusoljon le. Voltam mar hasonlo helyzetbe, ugy ereztem, elsullyednek szegyenembe, ha szolnek az illetonek, hogy tusoljon le.
Volt egy műsor a Discovery-n talán, vagy a NatGeo-n, már nem tudom. Bemutatták, mi zajlik le a test felszínén akkor, ha nincs napi tisztálkodás. Egy hétig tartott az akció, a testet ellepték a gombák, baktériumok milliárdjai, amik legmagasabb koncentrációban a hónalj, a fenék, az intim testrészek, a mellkas, a lábfejek, a teljes arc, fej és a kézfejek területén voltak jelen. Fúj... :(
Szó volt arról is, hogy elég olyankor egy horzsolás vagy mini vágás, és a bőr alá bejutva komolyabb károkat is képesek okozni. (Bár ez elég szélsőséges eset szerintem.)
Őseink idejében nem volt ilyen, de a szervezetünk már hozzászokott a tisztasághoz, fertőtlenítéshez és egyebekhez.
Másik: volt állítólag egy pasas, aki azt próbálta ki, hogy mennyi idő alatt koszolódik be az alsónadrág, ha minden nap mosakszik rendesen, de tisztasági betétet hord, és így nem cseréli az alsónacit. Valami 80pár nap lett az eredmény, szaga nem volt, és akkor is csak azért vette le, mert megázott az esőben, és a farmerjától bekékült az adott ruhadarab. :))))
Én nem tudnék 1 hónapot kibírni. Mikor 2 napra elzárták a vizet mert csőtörés volt, az is nehezemre esett.
Vettünk intim törlőkendőt meg babapopsi törlőt, és azokkal törölgettem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!