Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kreatint szedhetek? Bővebben...

Kreatint szedhetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Futballozok,de félévre lesérültem.(Juniusba kezdhetem csa el) De addig szeretnék fölszedni egy kicsit,sok mindnt olvastam a kreatintól,meg valaki azt mondja hogy jót tenne,valaki azt hogy lelassúlnék tőle,meg csak izmos lennék de nem erős.Ezért fordulok ezzel a kérdéssel hozzátok.
2012. ápr. 5. 16:49
 1/1 anonim válasza:
szedhetsz kreatint. gyorsitsa a regeneralodast,növeli a teljesitmenyt,gyorsab es eroseb leszel tole...izom tömeget ne varj,amit felszedsz az szinte csak a vizvisszatartas eredmenye,ha abbahgyod a szedest hamar le is adod. ha a teljesitmeny javitasa nalad a lenyeg es nem a "hizas" akkor hasznald nyugodtan. a creatin monohydratot ajanlom,nekem bevalt. az elsö hetben napi 20gramot szedsz 4x 5gramos adagokban,elsö adag reggel ebredes utan ehgyomorra,masodik kb fel oraval edzes elot,harmadik kb egy oraval edzes utan,negyedig lefekves elot,vacsi utan min. 1 oraval. masodik heten mar eleg a napi 5gram fel oraval edzes elott,vagy ket etkezes közt. hasznald egy honapig,aztan egy honap szünet es kezded ujra a kurat. remelem tudtem segiteni. u.i: hasznos infokat itt talalsz a kreatinrol [link]
2012. aug. 28. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!