Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy pánikbetegnek milyen...

Egy pánikbetegnek milyen "fura" tünetek jelentkezhetnek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 21:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenném, szólj nyugodtan barátnődnek, ne próbálj meg a betegséggel élni hiszen tudom milyen rossz. Keress fel orvost és beszélj másoknak róla nyugodtan. hiszem hogy te is és én is túl tudunk lépni ezen a dolgon. csak kitartás
2012. ápr. 4. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Ebben tévedsz, kedves kérdező. Éppen, hogy nagy fizikai terheléssel lehet legyőzni! Én is jártam pszichiáterhez, és kétségbe is estem, hogy egy ilyen ostoba betegség legyőzhet egy nagy darab felnőtt embert. Ő tanított meg rá, hogy erővel ellent tudjak állni! De még a roham előtt! Amikor jön felfelé a két kezeden és kezdődik a hideg üresség. Na, akkor minden erőddel szembe kell fordulni! Egyszer Balatonon voltam, egyedül a házban. Azt hittem rám támad megint. Kétségbeesetten pakoltam a bútorokat, emelgettem ágyat, szekrényt, mindent. Sikerült legyőzni. Azóta is.
2012. ápr. 4. 22:22
 13/18 anonim ***** válasza:
hat,kösz a biztatast,remelem le tudjuk gyözni,en megprobalok vele szembeszallni...neked is sok kitartast!
2012. ápr. 4. 22:27
 14/18 A kérdező kommentje:
utolsó elöttinek ennyi, hogy félek attól, hogy nagy terhelés esetén erősödik a fulladás érzés és a szapora szívverés miatt is pánikolni szoktam. Na most szerinted ha megeröltetem magam és úgy érzem rosszul vagyok (légszomj, szapora szívverés stb.) akkor ez természetes? bár pánikbetegségnél minden természetes csak az agyunk ezt másképp gondolja.
2012. ápr. 4. 22:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Már ebben a szövegben is benne rejtőzik a félelem. Amíg benne van, nem tudsz előre lépni. Félj a félelemtől! Utáld! A legjobb módszer. És nem baj, ha lihegsz, ha kifulladsz, csak erőlködj, dolgozz! Csak jót teszel vele magadnak.
2012. ápr. 4. 23:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Igyekszem mindent megtenni. De mit tudok csinálni, ha elkap a rosszul lét?
2012. ápr. 4. 23:09
 17/18 anonim ***** válasza:
én már ott tartok egyedül nem megyek sehova. és ez nem a pánikbetegség már csak ez az váltja ki: agórafóbia. Nem tudok mikor fogok kigyógyulni munkát keresek de rettegek attól nem is a munkahelytől,hanem attól hogy addig hogy jutok el EGYEDÜL. kegyetlen egy átok ez a betegség voltam psziciháternél de már nincs pénzem rá 1 óra 10 ezer ft. És próbált gyógyszereket rám tukmálni,egyszer szedtem be Rivotrilt meg Cyprolex-et és úgy éreztem magam mint egy zombi,eldöntöttem ellent mondok és gyógynövénnyel és homeopátiával próbálkozok. Sehol nem tartok vele de megnyugtat a tudat hogy legalább teszek érte valamit. Valamint imodiumot szedek hasmenés ellen mert ettől is parázok hogy biztos rám fog jönni, fogalmam sincs ez hosszú távon milyen hatással lesz a gyomromnak. Kitartást kívánok, így mindkettőnknek:)
2012. ápr. 5. 00:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Egyszer suliba rám is rám jött a hasmenés, féltem. hogy megint megtörténik. 3hónap kellett még helyre jöttem és elmúlt ez a szorongás. Amugy igen, gyógyszer helyett nálam is megy fokhagyma az ereimnek és a nyugtató teák.
2012. ápr. 5. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!