Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem törődnek annyira a súlyukkal az emberek?

Figyelt kérdés
nem amerikához viszonyitva ugyan , de tegnap 4 buszon mentem végig és az emberek többsége zihált,fél testük lelógott az ülésröl,de felesleg biztosan volt mindegyiken.miért nem érdekel minket ez ennyire? túl nyugatias talán?
2012. ápr. 4. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert szinte mindenki az élete 80%-t ülve tölti a munkahelyén. Aztán hazamegy, és bedöglik a tv elé, gyorskajákon él mellette.
2012. ápr. 4. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Talán azért, mert a magyar emberek többségének nem ez a legnagyobb problémája, hanem mondjuk a csekkek kifizetése vagy a család eltartása.
2012. ápr. 4. 19:49
 3/9 A kérdező kommentje:
dehát máshol is kell családot eltartani és csekket befizetni.. nem arról van szó hogy 90 60 90es alakja legyen valakinek, hanem arról hogy súlyosan nem törödnek ezzel az emberek (ismertem olyat is pl aki direkt eldugta a mérleget a házba mert nem is akart foglalkozni vele)
2012. ápr. 4. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Sokat esznek, zsirosan, a kozossegi osszejovetelek fo attrakcioja is a mertektelen kajalas + alkohol. Ehhez hozzajon, hogy az atlag magyar eleg stresszes eletet el foleg a hulye szabalyok meg az idiota munkahelyek miatt. Plusz a sportolasi lehetosegek szinte teljes hianya, es kesz az elhizott ember.

Attol fuggetlenul senkinek semmi koze ahhoz, hogy ki miert hizott el vagy miert nem.

2012. ápr. 4. 22:52
 5/9 A kérdező kommentje:
persze hogy nincs, én se szólom le az embereket nem az én dolgom, csak észrevétel szempontjából furcsa volt
2012. ápr. 4. 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Inkább a koleszterin vigyen el, mint az anorexia!

175/110

2012. ápr. 5. 17:43
 7/9 A kérdező kommentje:

koleszterin is elvihet, meg az érszükület, szivbetegség,sztrók, meg vagy 200 dolog, 175/110re én nem lennék büszke...

valamint az hogy csak kicsit kelljen odafigyelni mit eszik az ember vagy mennyit,vagy nem megkajálni az egész tálat ha már ott van, nem jelent anorexiát szerintem...

2012. ápr. 5. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

"175/110re én nem lennék büszke.."

Pont nem érdekel, hogy mire vagy büszke. Nekem és a páromnak megfelel a kövérségem, más meg ne szóljon bele.

2012. ápr. 6. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen az zihál, aki túlsúlyos.

Amúgy az egészség mulandó, de addig, amíg nem kezd el fájni annak hiánya, a legtöbb ember nem tesz semmit a megőrzése érdekében.

Most mondhatnám azt, hogy anyagi jobb anyagi színvonalon él, az lehetne egészségesebb, de sajnos nem feltétlen járnak ezek a dolgok párban.

Mondják, minden fejben dől el...akkor valószínűleg itt kellene kezdeni, aztán apránként haladni.

2014. nov. 30. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!