A gyulladt seb is begyógyul?
Figyelt kérdés
Gondolom azért nem kell minden bibivel egyből orvoshoz rohanni.. szóval azért csak begyógyul, csak mondjuk később, nem? Egyébként ez egy nem túl mély (de nyílt), nem túl nagy vágott seb. Esetleg tehetnék valamit hogy gyorsabban gyógyuljon?2012. ápr. 3. 02:30
11/13 anonim válasza:
Betadinnal mosd át, majd kend be Tetran krémmel, recept nélkül kapható, utána tegyél rá tapaszt, nekem is mindig kicsit begyullaldnak a sebek és ez használ, persze ha nagyon piros a seb körül és váladékozik, akkor sebészet.
12/13 A kérdező kommentje:
de a lényeg, hogy ugye begyógyul, akárhogy is, csak mondjuk több idő alatt??
2012. ápr. 3. 11:45
13/13 anonim válasza:
Kérdező, begyógyult?
Velem most ugyanez van, van egy seb, szintén vágás és én se akarok dokihoz menni, ezer dolgom van és utálok csak azért dokihoz menni, hogy várjak 100 órát, minden pofátlan ember pofátlanságát végig nézzem és utána egy vény nélkül kapható krémet ajánljon a doki...
Többiek; tudom, hogy első az egészség, de egyszerűen em szeretek dokihoz járni...
Szóval; nekem a vágás mellett bepirosodott, ég, fáj, tegnap elkezdtem bepantennel kenegetni, még mindig fáj, jó nem egy éjszaka alatt fog csodát művelni. De mennyi idő alatt gyógyult meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!