Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez az érzés?

Mi lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés

Időnként (pár óránként) úgy érzem, mintha a hátamon egy kb. 20 Ft-os nagyságú területen valaki megérintene, vagy inkább finoman nyomná. Ez pár másodperctől 4-5 percig is tart. Aztán elmúlik, és később megint érzem.

Mi lehet ez?

2009. jún. 16. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy felfigyeltél egy ilyen apró tünetre, én úgy hallottam, hogy az efféle érzések felelős agyterületek túl hajszolása ill. használata miatt következnek be.

Ha még sokáig (hónapkig) nem múlik el kérj kivizsgálást a háziorostól, ha valami baj van az kiderül, sztem a neurológustól lehet erre érdemleges tanácsot kapni, de csak tanácsot, effélére nincs gyógyszer, csak a sok pihenés, sok mozgás és egészséges étrend.

Bár sztem ez nem lehet komoly, ha nincs más tünet. :)

2009. jún. 16. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg pár napja olyan érzésem van a jobb combomon meg fenekemen, mintha tollal birizgálnák. Hogy mitől van azt én sem tudom.
2009. jún. 16. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!