Furcsa folytogató érzés a torokban a MCdonaldsz után? (többi lent)
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész, hogy tegnap elmentem barátaimmal mcdonalds-ba, majd ettem valamilyen hamburgert (most először). Rosszul lettem utána, hányingerem volt, kicsit szédültem, nem tudtam normálisan nyelni.. De utána jobban lettem, sokat büfögtem.. De mióta, ha többet eszek ugyanez az érzés fog el, csak enyhébb tünetekkel. Nem tudok nyelni kicsit fojtogató érzés, és folyamatosan javul. Mi tévő legyek?2012. ápr. 1. 20:27
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy volt benne valami olyan fűszer, amire allergiás vagy. Ne egyél hamburgert, tök egészségtelen.
2/2 anonim válasza:
Étkezz egészségese és a Mcdonaldsot felejtsd el! Olyan az egész étterem mint a piszkos wc, baktériumtenyészet az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!