Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha erős gumis valamivel...

Ha erős gumis valamivel leszorítanám a mellkasom (pár évig hordanám) akkor nem múlna el a tölcsérmellkas?

Figyelt kérdés
Mert én félek a műtéttől
2009. jún. 15. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Nem kapnál levegőt!
2009. jún. 15. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Ezt a marhaságot. Attól nem lesz más.
2009. jún. 15. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Ne tedd!

Ha ez megoldás lenne, az orvosok is ezt ajánlanák a műtéti beavatkozás helyett!

2009. jún. 15. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Találtam Neked valamit!

Gyógytornász hallgató vagyok és szakdolgozatom témájának a tölcsérmellkas kezelését választottam. Magyarországon, az az álláspont, hogy csak műtéti kezeléssel lehet jelentősen befolyásolni a tölcsérmellkast. De minden műtétnek van kockázata, így ennek is. Véleményem szerint, ha műtét nélkül korrigálható a deformítás, akkor érdemes minden lehetőséget megragadni. Találtam egy külföldi új technikát, amit Németországban és Amerikában használnak, hozzánk még nem jutott el, de én most szeretném kipróbálni. Ez teljesen konzervatív, tehát nem műtéti. lényegében egy tányér, amit a mellkasra kell tenni és kiszívni a levegőt, ami kiemeli a besüppedt részt. Elég jó eredmények vannak külföldről, 3 hónap alatt 80 százalékuknál a betegeknek több, mint 1.5 cm t javult. Szeptemberben szeretném kezdeni és most próbálok alanyokat keresni ehhez. 7-18 éves gyerekeket keresek (főleg fiúkat), ha esetleg ismernek mást is, akik jelentkeznének erre, kérem szóljanak.

Ha több információra lenne szükségük, nyugodtan kérdezzenek akár emailen: lzs382@freemail.hu">lzs382@freemail.hu, akár telefonon (8 előtt és délután 4 után vagyok általában elérhető) 06-20-424-6151

Lendvai Zsuzsanna

Szerintem kipróbálhatnád, ha félsz! De egy érdeklődő e-mailt megérne, nem?

2009. jún. 15. 21:47
 5/5 anonim válasza:

Amire Zsuzsanna hivatkozik fentebb (vacuum bell = "vákuumharang"), valóban gyors eredményt hoz látszólag, ám ez csak ideig-óráig tart, hosszú távon még senkinek sem javult meg tőle a tölcsérmellkasa. Többekkel beszéltem, akik 1-2 évig kísérleteztek vele, de hasztalan. A szakirodalom sem erősíti meg a hosszú távú egyértelmű korrekciót. Egészen fiatal korban, mikor még a mellkas rugalmasabb, esetleg hozhat némi javulást.

Itt egy oldal egy másik alternatív módszerről, ám ez elég körülményes, és igazából inkább csak a bordákat nyomja be:

[link]

Ami egyértelműen segít, az ez:

[link]

2010. márc. 11. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!