Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan csinálják?

Hogyan csinálják?

Figyelt kérdés
pár évvel ezelőtt elmentünk bőrgyógyászhoz mert kis púpféleség van az ujjamon. azt mondta az ércsomó és ha akarom ott helyben kiszedi nekem.de kisebb voltam ugy 9-10 éve és nem érdekelt annyira hogy kivegyék... de 14 vagyok és már nagyon zavar és arra lennék kiváncsi hogy ezt hogyan szedik ki? valakinek volt már ilyen? és mennyi ideig lsz utána bekötve? és fáj? esetleg ha valaki tud akkor videót is megnéznék. bocsi hogy hosszú lett de nagyon parázok. köszi a válaszokat 14/L
2012. márc. 31. 15:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Hm, nekem csak az ujjamat műtötték ínproblémák miatt; az be volt kötve vagy 6-7 hétig. Nem fáj, adnak érzéstelenítőt, észre sem veszed. Fél óra alatt kikapja. Picit felvágja, majd asszem szikével körbevágja, és kiemeli. De pontosan nem ismerem a folyamatot.
2012. ápr. 3. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!