Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Leszedjem a kezemről a száraz...

Leszedjem a kezemről a száraz bőrrészt?

Figyelt kérdés

Nemrég lejött a kezemen egy közepes méretű foltban a bőr. Ilyen rózsaszín érzékeny felület lett helyette. Elkezdett a közepétől kifelé visszanőni a bőr, de a széle ennek megszáradt. Most nemtudodm tovább fog-e gyógyulni, vagy most mivan?

A lényeg: A seb közepén elkezdett visszajönni a bőr, de az új bőr széle kiszárdt, és most va egy karika, ahol ilyen rózsaszín és nincs rajta bőr.

2012. márc. 30. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne szedd le róla, mert esetleg elfertőződhet. ha nagyon zavar vagy félsz hogy valamibe beleakad inkább ragaszd le egy sebtapasszal.
2012. márc. 30. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:

én leszedném, de bekötni tleg nem ártana.

amúgy meg lehet tudni, hogy mit csináltál? túlzásba vitted a kettlebell snatcht?:) vagy munka miatt?

2012. márc. 30. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:

nemtudom. Este vettem észre amikor fürödni akartam. AmiNt vízbe ért a karom égetett.

Éjszakára nem csináltam semmit, és tovább kezdett gyógyulni :D

2012. márc. 31. 08:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy ilyen 5-6 cm átmérőjű folt, majdnem kör alakú, az alakromon.

Kipróbálom azt a szert.

2012. márc. 31. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!