Bevettem vagy 50 darab homeopatias gyogyszert es semmi hatast nem erzek? Most mi fog tortenni? Vagy nem ertem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 19:57
11/11 anonim válasza:
Ja és még az előzőekhez annyit, hogy valójában a legjobb és az egyetlen valódi gyógymód a homeopátia! Gyógyítás gyógyszer nélkül. Ez alatt értendő a különböző vegyszerekbe tuszkolt vitaminnak nevezett és homeopátiásnak árusított szarok is. A "gyógyszer"ed legyen az amit eszel! ennyi. ne azért élj, hogy egyél, azért egyél hogy élj. Az étkezés ne egy örömteli rituálé legyen, hanem tudatos tápanyag (üzemanyag és ásványi anyag!!!) bevitel. A gasztronómia na meg a társadalom hibája, hogy az immunrendszer nem kapja meg a megfelelő edzettséget és működéséhez szükséges ásványi anyagot. és minden betegség mint olyan ebből ered!!! (vagy majdnem minden!!!) Persze csak a pofám nagy, mert szinte lehetetlen szembe úszni az árral manapság. Mert hiába szar áradat ez, mégis olyan jól meg van fűszerezve, hogy csak nem bír ellenállni neki az ember fia. Az egyetlen büszkeségem, hogy gyakori beteges voltam, és kb öt éve, hogy nem voltam lázas, nem voltam orvosnál és nem szedtem be semmi "bogyót". ja és bocs, hogy megszaladt itt az agyam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!