Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fingok újabban?

Miért fingok újabban?

Figyelt kérdés
Már lassan egy hónapja h folyton finganom kell:S A gond ott kezdődik h nem tudom visszatartani,vagy legalább is sokáig nem. Egy hirtelen mozdulat(felállok,leülök...) és kigurul:( Viszont,hozzáteszem, hogy nem büdös,egyáltalán nincs szaga. Ja és kicsiket fingok,csakhát akkor is lehet hallani...
2012. márc. 30. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz , vagy szokj hozzá :-)
2012. márc. 30. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Szép megfogalmazás :D:D:D

talán az étrenddel lehet a gond. miket eszel, iszol?

2012. márc. 30. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert fingani jó.
2012. márc. 30. 17:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ebben én egy aggasztó dolgot vélek felfedezni, azt, hogy nem büdös. A rendes fing az büdös, bár a gazdájának nem feltétlanül az, de mindenképp markáns illatú.

Lehet, nem ártana egy kivizsgálás.

2012. márc. 30. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
az utolsón kiégtem :DDDD
2012. márc. 30. 18:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Őszinte legyek ugyanazokat a dolgokat eszem,mint eddig:S Viszont,újabban sokat iszom,lehet h a szénsavtól van.Viszont most ráálltam a tiszta vízre és ha abbaáll a finghatnékom akkor megvan a bűnös. Am milyen lehetséges dolgoktól finghatok? Ugye nem lehet valami betegség jele?:S
2012. márc. 30. 21:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Jajj amúgy újabban sokat szoktam böfögni,pláne ivás után(mondjuk sima víztől is böfögök...). Nem lehet az, h én ezt visszatartom és ez később kijön nekem fingás formájában?
2012. márc. 30. 21:56
 8/10 tomy88trance ***** válasza:
OMG! xD Amúgy igen a szénsavas még rátesz egy lapáttal, én ezért se iszok már jó ideje csak sima vízet( meg ugye a fogat is rontsolja ) :D ,de amúgy azért fingsz ,mert az a normális, aki nem fingik az beteg lesz előbb utóbb, a káros gázoknak ki kell jönniük. Valahol olvastam,ha nem fingsz akkor előbb-utóbb jönnek a szar gondolatok xD
2012. ápr. 7. 09:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Én azt tudom h normális dolog h fingunk:D De régebben nem kellett ennyit mint most:D
2012. ápr. 7. 09:04
 10/10 anonim válasza:
eszel babot?xd én is voltam hasonló helyzetben de nem ennyire csak úgy hogy óránkét rám jött de szaga volt nem is kicsi mindig észre vették legalább dogaírás közben nem jött oda sokszor a tanár mert olyan szaga volt
2012. ápr. 24. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!