Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Agydaganatos embernek milyen...

Agydaganatos embernek milyen gyümölcsöt, vitamint vigyek, ami esetleg segít eltüntetni?

Figyelt kérdés

Nagymamám nyáron lesz 2 éve, hogy ezzel a nagyon csúnya betegséggel küzd.

Mindig viszek neki valamit, mert édesszájú és nagyon nagyon szereti a gyümölcsöket.

Szed egyébként 'gyógygombát'

Mit vigyek neki?:)

A válaszokat nagyon szépen köszönöööm(:

2012. márc. 29. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Őszíntén, eltüntetni egyik gyümölcs sem fogja. De nagyon helyes, hogy így törődsz vele. Vitamindús, finom gyümölcsöt vigyél, amit szeret. Ez lehet szezonális gyümi is, egzotikus is, te ismered. Ha a neten rákeresel, hogy melyik gyümölcsben milyen vitamin van, akkor talán könnyebben választassz. Ami az édesszájúaknak szerintem nagyon jó: ananász, sárgabarack, őszibarack, eper, szőlő, körte, ringló, ribizli, áfonya, esetleg a banán. Vehetsz aszaltgyümölcsöket is, azok is nagyon édesek és finomak. Nagyon sajnálom a nagymamád, sajnos tudom min mentek keresztül vele. A párom nagymamája is agydaganattal küzdött.

Legyél vele nagyon sokat, tegyél a kedvére. Ha azt mondja vigyél neki mandarint, vigyél azt, ha sajttortát, akkor azt :) A legtöbbet azzal teszel, ha ott vagy vele, és érzi, hogy mennyire szereted. Szívből kívánom, hogy gyógyuljon meg, és még játszhasson a dédunokájával is :)

2012. márc. 29. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg csinálj neki egy nagy adag gyümölcssalátát, vagy gyümölcstortát! :)
2012. márc. 29. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Abból vigyél neki, amit szeret, biztos vagyok benne, hogy ártani nem fog egyik gyümölcs sem :) De sajnos ahogy előttem írták, meggyógyulni se a gyümölcsöktől fog. Nagyon sajnálom egyébként :(

Viszont az hasznos, ha odafigyeltek rá, hogy mit kíván meg, ez is lehet egy jelzés a szervezetétől. Én pl. nem annyira szeretem a céklát, de feltűnt, hogy egy ideje állandóan azt ennék, és nem rég kiderült, hogy eléggé vérszegény vagyok, a cékla pedig ugye jó vérképző. Ez olyan, mint amikor ki vagy száradva és szomjas vagy, a szervezeted jelzi, hogy mire van szükséged. Tehát érdemes figyelni, miket "kér" a szervezete.

2012. márc. 29. 13:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen köszönöm a válaszokat, sokat vagyok vele, megnéztem és az áfonya is jó, meg a kékszőlő.Nagyon szépen köszöntem minden egyes választ, és a jó kívánságokat!:)
2012. márc. 29. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
hát az édesség baromira nem jó a tumornak, a gyümölcs az jó, de semmi nem tünteti el
2012. márc. 29. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Az édességet tényleg mellőzni kell az daganatos embernek, mert a cukrot nagyon szeretik a daganatos sejtek.

Tehát szerintem a nagyon magas cukortartalmú gyümölcsök sem jók.

Én a gránátalmát hallottam ilyenkor nagyon jónak illetve minden piros színű gyümölcsöt- zöldséget...

A BROKKOLI AZ A LEGJOBB, IGAZ EZ NEM GYÜMÖLCS, DE EBBEN VANNAK A LEGHASZNOSABB ANYAGOK!

2012. jún. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!