Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Talán migrén? Mi...

Mi lehet ez? Talán migrén? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban fordul elő, hogy egyszer csak megfájdul a fejem,nem múlik el a fájdalomcsillapítótól. Majd később elviselhetetlenné válik, és többször előfordult, hogy hánytam is.
2009. jún. 15. 11:09
 1/2 anonim válasza:
A leírtak alapján igen valószínű, hogy migrén gyötör, de azért egyéb okot sem ártana kivizsgálni. Szerintem kérj a háziorvosodtól egy beutalót a legközelebbi Neurológiára... Nem tudom az ország melyik részén élsz, de Pécsen a Neurológián van egy nagyon jó Fejfájás Ambulancia érdemes őket felkeresni. Mivel ide is időpont szükséges és sajnos elég sokat kell várni, a saját magad megnyugtatása, illetve az ok mielőbbi kiderítése végett csináltathatsz addig egy MR vizsgálatot is magadnak ami 30.000 Ft-ba kerül szintén Pécsen (www.neuroct.hu).
2009. jún. 15. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is migrénnek hangzik. Orvosok változó gyógyszerkoktélokat szoktak felírni rá.

Bár Magyarországon még nem bizonyított, de az Alexander technika tanulásával/ alkalmazásával állítólag hatékonyan el lehet kerülni a migrénes tüneteket. Valamilyen Anita tanít alexander technikát a 11. kerületben.

2009. jún. 15. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!