Sokszor eltévesztem az ékezeteket. Miért?
Figyelt kérdés
Sokszor észrevettem,hogy nem jó helyre rakom az ékezeteket.Miért lehet ez?
Menjek el orvoshoz?
2012. márc. 28. 17:49
2/8 A kérdező kommentje:
Nem,sosem,most vettem észre,ugy 1-2 hónapja,de úgy minden 3-ik mondatban 1 szót eltévesztek.
2012. márc. 28. 17:55
3/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen suliba jársz? Szerinted az orvos mit csinálna veled? Más problémád nincs?
4/8 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok,és nincs más problémám,amúgy varrós iskolába járok,de idegesit,amikor éppen irnom kéne,és eltévesztem.
2012. márc. 28. 17:59
6/8 anonim válasza:
És nem lehet, hogy ezek szimpla helyesírási hibák? Eléggé rosszul írsz, nem hiszem, hogy ez orvosi probléma lenne, sokkal inkább nyelvtan.
7/8 anonim válasza:
Nem romlott meg egy kicsit a hallási figyelmed?
Nem vagy sokkal fáradtabb, álmosabb, mint régebben?
8/8 A kérdező kommentje:
Helyesírásból eddig kitűnő voltam...
Hát fáradtnak nem éppen vagyok mondható.
A varrós suli pedig az,ahol azokat az embereket képezik ki,akik megvarrják a ruháitokat.
2012. márc. 28. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!