Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék akár csak 5...

Hogyan tudnék akár csak 5 centivel is magasabb lenni?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, 166 cm és a suliban a szünetekbe ezzel b*sztatnak felsőbbévesek és általában koboldnak, gollamnak, vagy hobbitnak szoktak nevezni.Meg van egy 12.-es csaj, aki állandóan ilyen sok egymásba kötött befőttesgumival lövöldöz, csapkod és ezen jót nevetnek az osztálytársaival.Emiatt az önbizalmam is negatívban van szinte, nincsenek barátaim sem, csak egy és elzárkóztam a külvilágtól.Nem szoktam se sportolni, edzésre járni, bulizni, kocsmázni, meg úgy abszolút semmit.Alig várom, hogy vége legyen a sulinak, ahol egyébként még a büfébe se merek lemenni, mert félek, hogy megaláznak.
2012. márc. 27. 20:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 180cm magas 16 éves lány vagyok. Engem is ba-sztatnak a suliban.

Beszólogatnak csak engem Godzillának hívnak...elhiheted milyen rosszul esik. és képeld el, hogy még a rokonaim is ezzel húznak(hogy soha nem fogok pasit találni...)

Már 3 éve ilyen magas vagyok.régen sokat sírtam emiatt. de aztán rájöttem, hogy mennyire szánalmasak akik ilyenekkel csúfolnak. senki nem tehet róla, hogy hány cm-nek születik...

mostmár egyszerűen elsétálok azok mellett akik beszólnak, fel sem veszem. 1 hónap múlva úgyis ballagnak...

és képzeld vettem egy magassarkút:D csak azért is...

én szeretek magas lenni akinek nem tetszik ne nézzen b.meg:D

te is legyél így ezzel, ne hagyd, hogy kikészítsenek.

2012. ápr. 6. 19:50
 12/19 anonim válasza:
33%
Egyél sok húst, pl szalonnát,sonkát, és igyál nagyon sok tejet.Nekem is ez volt a bajom, és rohamosan elkezdtem nőlni.
2012. ápr. 7. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
utolsó: ez széltében biztosan növeszt, de a magasságot nem igazán lehet befolyásolni
2012. ápr. 7. 20:59
 14/19 anonim válasza:
88%

Figyelj, nálunk van egy srác, aki kb. olyan magas, mint te (legalábbis alacsonyabb nálam, én pedig 169 cm vagyok), és mégis imádjuk, mert nagyon nagy arc és nem foglalkozik a magasságával. Látszik rajtad, hogy nincs önbizalmad, ezért piszkálnak. Kezdj el eljárogatni otthonról és érezd jól magad! Ettől még lehet barátnőd, hiszen van egy csomó 160 cm körüli vagy az alatti lány! És barátaid is lehetnek, én legalább is se a fiú, se a lány barátaimat nem a magasság alapján választom meg.

Mellesleg az a csaj meg a felsőbb évesek elég primitívek lehetnek.

16/L

2012. szept. 23. 22:48
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod utolsó.

Igazából azóta nőttem valamennyit, 170 cm vagyok mostmár.Lehet elindult a növekedésem.

Amúgy azóta már jobban érzem magam, egyrészt mert a 12.-es csaj elballagott, másrészt meg azért, mert nőttem.

A humorommal nincs probléma, van belőle bőven, az önbizalom, amin még lehetne építgetni egy kicsit, de ami most van már az is elég jónak mondható a korábbi önmagamhoz képest.Szórakozni (buliba)igazából nem tudom, hogy hogy lehetne elmennem, mert anyámék r*hadtul féltenek és nem akarják, hogy részegen tántorogjanak haza, gondolom én.Meg hogy mit szólnának hozzá, lehet eltiltanának a gépemtől pár hétre...

Mondjuk nem is az a baj, hogy eltiltanak, mert nem szoktam kockulni, megvagyok gép nélkül is, hanem inkább amiatt félek, hogy akkor többet nem engednének el sehova bulizni.

2012. szept. 24. 16:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Ha esetleg érdekel, hogy most hogy nézek ki, írj privit.
2012. szept. 24. 16:00
 17/19 anonim válasza:
Én igazán nagyon sajállak.
2012. okt. 4. 16:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Hány centire nőttél meg azóta? Sikeres vagy az életben? :)
2020. júl. 7. 23:33
 19/19 anonim válasza:
Na és 17f vagyok 175 cm te azóta hány cm vagy? Sikeres vagy?? De kíváncsi vagyok Istenem!!!!
2021. nov. 19. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!