Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 17 éves fiú vagyok és nyáron...

17 éves fiú vagyok és nyáron vagy 3 centivel magasabb voltam mint most télen. Miért?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ÖSszementél a hidegben?:-) Egyébként szerintem csak mérési pontatlanságból fakadóan,vagy a mostanit,vagy a multkorit rosszul mérted.Vagy másik eszközzel
2009. jan. 11. 21:08
 2/6 anonim válasza:
100%

valószínűleg tényleg a mérés miatt van, de lehet h azért mert nyáron nem ültél annyit mint most suli időben. biztos többet mozogtál, és "megnyúltál" most pedig nem mozogsz annyit, ezért vagy 3cmvel alacsonyabb

De persze szerintem is csak mérés volt pontatlan.

2009. jan. 11. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még ami érdekes lehet, reggel általában 1-2 cm rel magasabbak vagyunk, mint este.
2009. jan. 11. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul mértek vagy nyáron vagy most.
2009. jan. 11. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
vagy lehet hogy nyáron volt rajtad cipő most meg mezitláb voltál
2009. jan. 11. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ h melyik napszakban mérted, mert reggel magasabb lehetsz mint este, mert estére a csigolyák összébb mennek kicsit:)
2009. jan. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!