Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen ha letüdőzöm a cigit?...

Milyen ha letüdőzöm a cigit? Mit kell érzeni? És ez nagyon nagy baj? (lennt)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Ma reggel a barátnőmmel kipróbáltuk a cigit. Nem tudom, hogy sikerült e letüdőznöm. Leírnátok milyen az? Amúgy bulikban általában elég sokat iszunk, és valószínűleg fogunk is 1-2 szálat elszívni, ha partizunk. Rászokni nem akarunk. Csak alkalmankint. Ez nagyon káros? Pia néha, de akkor sok, és cigi is csak elvétve. Lécci komolyan válaszoljatok.
2009. jún. 14. 23:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha letüdőzöd nyomást fogsz érezni a tüdődben és köhögni fogsz eleinte, aztán hozzászoksz sajnos. Beleszívsz a cigibe, majd veszel rá egy levegőt a szádon át, így tüdőzöd le. Rá fogtok szokni, sajnos.
2009. jún. 14. 23:07
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

igen, káros, mindkettő

20 éves létemre egy szál cigit sem szívtam el, amire büszke vagyok, mert büdös, sárga lesz tőle a fogad-körmöd, rettentő sok mérget bevisz a szerevezetedbe, a tüdődet egy életre tönkrevághatja...szóval szerintem NE

pia...na itt nem papolhatok, mert ha adódik egy buli, ott én is iszom, előfordult, hogy nem is keveset, de ha átlagban elosztom, ez évi 20-25 alkalmat jelent és ott sem vágom taccsra magam totál, hanem mértékkel...szóval, inni is csak ésszel szabad...persze a szerevezetednek az lenne a legjobb ha semmivel sem károsítanád:)

20/L

2009. jún. 14. 23:07
 3/22 A kérdező kommentje:
Mirt olyan biztos, hogy rászokunk? :S Én nem akarok!
2009. jún. 14. 23:09
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert megszokod és hiányozni fog és majd rágyújtasz buli nélkül is. A cigi függőséget okoz. Egyébként tényleg nagyon büdös, a legrosszabb, hogy a hajad, ruhád, kezed büdös tőle.
2009. jún. 14. 23:13
 5/22 anonim ***** válasza:

Én is sajnos rászoktam:(

Pedig én is csak alkalmanként kezdtem,hogy jajj csak kipróbálom...de egyik nap arra ébredtem hogy uristen rá kell gyújtsak mert megőrülök:(

És 15 éves voltam én is:(

Szóval szerintem vigyázz:)

2009. jún. 14. 23:21
 6/22 A kérdező kommentje:
De nekem nem is tetszik a cigizés. Szar mert köhögök meg minden bajom van tőle. Akkor csak nem fog annyira hiányozni, vagy de?
2009. jún. 14. 23:24
 7/22 anonim ***** válasza:

Azért biztos, mert nagylánynak fogod hinni tőle magad. Olyan felnőttes, amikor a kezedben van és szívod. Megfeszül a tüdőd és boldogsághormonok árasztanak el.

15 évesen még az foglalkoztat, hogy minél felnőtesebbnek tűnj a fiúk előtt. Én is dohányoztam, de szerencsére hamar leszoktam róla. De marha nehéz volt! Így kezdtem, mint ahogy leírtad, aztán azt gondoltam, hogy én már nagylány vagyok és majd ÉN döntök, hogy mennyit szívjak. Ez napi egy doboz 100 as cigaretta volt...

Amióta leszoktam, azóta egyszerűen az egyik kolléganőmet nem tudom elviselni. Olyan a szájszaga, mint ha egy hamutartót nyalogatott volna. Nah az minden de nem csajos...És a pia még dob rajta. Elhiheted.

És szerintem ciki is már. De lehet én vagyok öreg ehhez.

27/L

2009. jún. 14. 23:26
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor minek akarsz cigiz butus? ne csináld márm tudod hogy nem ettől leszel vagányabb
2009. jún. 14. 23:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Hányan de hányan köhögnek tőle, főleg reggel krákogva, aztán mégis szívják. Én csak 6 évig dohányoztam, de megundorodtam tőle.
2009. jún. 14. 23:27
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, ha nem is szereted akkor miért szívod?! :'/
2009. jún. 14. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!