Mi bajom lehet ilyenkor?
Figyelt kérdés
Hát az van hogy én néha rosszul szoktam lenni hirtelen.. eddig 4x volt ilyen nagyobb "rosszullétem" összesen.Először egy boltba lettem rosszul, elkezdett zsibbadni a karom aztán fájni a fejem,hasam szédülni kezdtem és ez mind egymás után.. aztán hirtelen elhomályosodott minden csak pacákat láttam.. nem ájultam el még épp kibotorkáltam a kocsihoz és beültem aztán pár perc mulva mintha semmi bajom sem lett volna.. a másik hajmosás közben volt ilyen zárt zuhanykabinunk van.. utána volt egy a városba is de ott hányinger is rámtört bár a látásom megmaradt aztán volt még egy hajmosás közben akkor is lekellet feküdnöm mert alig láttam.. mi lehet a baj ? előre is köszi !!: )2012. márc. 27. 16:17
1/3 anonim válasza:
talán el kéne menni az orvoshoz nem itt gyógyitani magad az idióta hozzászólásokkal
2/3 anonim válasza:
alacsony a vérnyomásod az biztos, hallgass az 1.re itt nem gyógyit meg senki
3/3 A kérdező kommentje:
gondoltam.. nem is itt várok megváltást.. csak kíváncsi voltam de azért köszi
2012. márc. 29. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!