Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fájdul meg a fejem?

Miért fájdul meg a fejem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Erőemelő vagyok, tehát nagy súlyokat emelek. A gondom az,hogy van amikor megerőltetem a tarkómnál az izmokat, közvetlenül legfelül a koponya résznél, hirtelen a jobb oldali begörcsöl(?) és egy elviselhetetlen lüktetésbe kezd az egész jobboldali része a fejemnek. Szédülök, hányingerem lesz és ez nem múlik el napokig. Ilyenkor aludni sem tudok rendesen, még felemelni a fejemet sem egyenesbe.

Mi lehet a baj? Mit tehetnék ellene? Azt ne mondjátok, hogy ne edzzek mert az nem opció. Szeretném tudni hogy mivel tudom ezt megelőzni és mitől lehet?

Köszönöm.

2012. márc. 27. 07:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Oxigénhiány, csak nehogy agyvérzés vagy vérrög legyen a vége.

Beszélj háziorvossal, minden bizonnyal egészséges vagy csak feszegeted a határokat, talán tud mondani valami trükköt amivel megelözhető.

2012. márc. 27. 07:55
 2/6 anonim válasza:
Mint az első válaszoló írta, én is oxigénhiányt mondanék. Agyvérzés könnyen lehet belőle. Orvossal mindenképpen konzultálj!
2012. márc. 27. 08:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Még magas vérnyomás is lehet - főképp ha szedsz valami speckó szert - szédülés, hányinger is erre utal, ami aggasztó hogy napokig megmarad, ezért inkább az első tippem vagy a kettő párban.
2012. márc. 27. 08:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Magas vérnyomás gondja szinte az összes családtagomnak van, de hogyan lehet ezt megelőzni? :)
2012. márc. 27. 19:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a segítséget :)
2012. márc. 27. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Háziorvos ---> vérnyomáscsökkentő + megfelelő étrend/életmód.
2012. márc. 27. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!