Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fájdul meg a fejem...

Miért fájdul meg a fejem maszturbáció közben?

Figyelt kérdés

Kb egy hete van ez a jelenség hogy maszturbáció közben nagyon megfájdul a fejem és egyszerűen nem bírom tovább folytatni.Nem egy egyszerű fejfájásról van szó hanem nagyon erősen bele nyilal a fájdalom de csak akkor mikor csinálom és muszáj vagyok abbahagyni.Utána fél 1 óráig fáj a fejem.

Szerintetek mit csináljak már nagyon kivagyok.Melyik orvoshoz forduljak??Gondolkoztam hogy elmegyek a háziorvoshoz de az egy bunkó f*sz és csak gyógyszereket írna fel meg még esetleg elküldene a p*cs*b*.

Ffi!

2009. nov. 12. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
A szex vérbőséget okoz, lehet, hogy eleve magas a vérnyomásod, ezért fájdul meg a fejed.
2009. nov. 12. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem a vérnyomásod ugrik fel?

Mérj egy vérnyomást.

Próbáld ki, valami nagyon intenzív mozgást, akkor is bele áll a fejedben, ha igen, akkor ezt könnyebb lesz elmondani a dokinak.

A magas vérnyomás nagyon veszélyes!

Válts orvost ha nem vagy elégedett a jelenlegivel.

Ui: Nem vagyok orvos, csak a saját logikám szerint gondoltam végig.

2009. nov. 12. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Lehet.Amúgy is nagyon magas szokott lenni a vérnyomásom pedig nem iszom kávét alkoholt csak a súlyommal van a baj.

Majd holnap kipróbálom a testmozgást.

2009. nov. 12. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
szija,mindenkeppen keress fel egy orvost! Mert hallottam az ugynevezett"orgazmusos fejfajas" szerintem nalad ezis kivalthatja:-(Jobbulast neked mihamarabb!!L/21
2009. nov. 13. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálam akkor van ilyen, ha "front" van, vagy ha nem aludtam ki magam, vagy ha meg vagyok fázva.

Nekem is magas a vérnyomásom, de ez nem attól van, legalább is nem kizárólag.

Vérnyomást, cukrot ellenőriztess!!!

2009. nov. 13. 21:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi 17:15 remélem hamar elmúlik a fájdalom :)Ja és utána néztem ennek a "orgazmusos fejfájásnak" és olvastam róla egy pár dolgot és meglepett hogy ilyen lehet.

21:33

Nekem hála az istennek ritkán szokott időjárástól meg megfázás miatt fájni a fejem és meg is lepett a dolog.Majd méretek egy vérnyomást és meglátom hogy mennyire magas.

2009. nov. 14. 00:57
 7/7 anonim válasza:
Nekem is pont ugyanez van mint neked!!! Neked már elmúlt? Hányszor fájdítottad meg a fejed? Mennyi idő múlva múlt el???
2014. jún. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!