Miért fájdul meg a fejem maszturbáció közben?
Kb egy hete van ez a jelenség hogy maszturbáció közben nagyon megfájdul a fejem és egyszerűen nem bírom tovább folytatni.Nem egy egyszerű fejfájásról van szó hanem nagyon erősen bele nyilal a fájdalom de csak akkor mikor csinálom és muszáj vagyok abbahagyni.Utána fél 1 óráig fáj a fejem.
Szerintetek mit csináljak már nagyon kivagyok.Melyik orvoshoz forduljak??Gondolkoztam hogy elmegyek a háziorvoshoz de az egy bunkó f*sz és csak gyógyszereket írna fel meg még esetleg elküldene a p*cs*b*.
Ffi!
Nem a vérnyomásod ugrik fel?
Mérj egy vérnyomást.
Próbáld ki, valami nagyon intenzív mozgást, akkor is bele áll a fejedben, ha igen, akkor ezt könnyebb lesz elmondani a dokinak.
A magas vérnyomás nagyon veszélyes!
Válts orvost ha nem vagy elégedett a jelenlegivel.
Ui: Nem vagyok orvos, csak a saját logikám szerint gondoltam végig.
Lehet.Amúgy is nagyon magas szokott lenni a vérnyomásom pedig nem iszom kávét alkoholt csak a súlyommal van a baj.
Majd holnap kipróbálom a testmozgást.
Nálam akkor van ilyen, ha "front" van, vagy ha nem aludtam ki magam, vagy ha meg vagyok fázva.
Nekem is magas a vérnyomásom, de ez nem attól van, legalább is nem kizárólag.
Vérnyomást, cukrot ellenőriztess!!!
Köszi 17:15 remélem hamar elmúlik a fájdalom :)Ja és utána néztem ennek a "orgazmusos fejfájásnak" és olvastam róla egy pár dolgot és meglepett hogy ilyen lehet.
21:33
Nekem hála az istennek ritkán szokott időjárástól meg megfázás miatt fájni a fejem és meg is lepett a dolog.Majd méretek egy vérnyomást és meglátom hogy mennyire magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!