Benött köröm, lézer?
Figyelt kérdés
Már évek óta szenvedek a benött körmöm miatt mindkét nagylábujjamon, pediküröshöz jártam,mindig kivágta, de ennek se eleje se vége... sokan mondták a lézeres kezelést. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Félek a fájdalomtól, sebészetre nem akarok menni,mert ott úgyis csak levennék az egész körmöm amit nem akarok, de már nem bírom elviselni,hogy mindig fáj meg gennyes. sokszor alig bírok menni,meg szinte sántítok ha hozzá ér a cipöm.
Fájdalommentes a lézeres kezelés?
2012. márc. 26. 22:55
2/4 anonim válasza:
1.: Fájdalommentes a lézerkezelés, atomi szinteken működik, így csak apró szúrást érzel a végén, vagy ha mégis fáj, kérhetsz fájdalomcsillapító injekciót a lábadba.
3/4 A kérdező kommentje:
nem próbáltam,az is elég fura és macerás,én inkább végleges megoldást szeretnék már végre. inkább nyáron javasolt a lézer? mert gondolom csak bekötik utána,az meg cipöben nem megy...?
2012. márc. 27. 09:23
4/4 anonim válasza:
A lézer sem jelent végleges megoldást mindenkinek, sem a teljes köröm eltávolítása, sem a spange. Ezek mind olyan eljárások, amik az esetek többségében beválnak, néha viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!