Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Benőtt köröm műtét lézerrel?

Benőtt köröm műtét lézerrel?

Figyelt kérdés
Akinek volt ilyen műtétje legyen szíves írjon le róla mindent. Mennyire fájt? Utána milyen érzés volt? Mennyi idő alatt gyógyul meg? Mikor lehetett cipőt húzni? Kb. mennyibe kerül? Sajnos mindkét nagylábujjam belső fele be van gyulladva, elég csúnya, váladékozik is. Megpróbálom még a pedikűröst, de azért szeretnék minden lehetőséggel tisztában lenni. Előre is köszönöm a segítségeteket.
2012. jan. 5. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt 2008-ban. Egyik nagylábujjam mind két oldalán be volt nőve. 24.000 Ft volt akkor. De azóta semmi baja, nagyon szépen begyógyult. A klinikán leakarták tépni a körmöt, de itt lefagyasztották, és negyed óra alatt meg is volt lézerrel. Miután elmúlt az érzéstelenítő, kicsit fájt..kötözgetni kellett, 2 naponta+betadin. Nagyon szépen begyógyult. 1 hét múlva tudtam cipőt húzni. Ha gondolod megadhatom az orvos számát! Megéri! (Debrecen)
2012. jan. 5. 10:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Aranyos vagy. Én Nagykanizsán lakom, úgyhogy kicsit messze lenne. Egyébként maga a műtét közben éreztél valamit? Én nagyon érzékeny vagyok a körmömre és félek a fájdalomtól. Összesen fizettél ennyit?
2012. jan. 5. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, összesen volt ennyi! De szerintem ez orvosfüggő, hogy mennyit kér el..am nyugi nem érzel majd semmit, tényleg semmit, csak érzed, hogy csinálnak veled valamit:D
2012. jan. 5. 16:33
 4/8 anonim válasza:

Szia! SPANGE a legjobb megoldás! Keress rá mindenképp.

Nekem is mindkét nagylábujjam belső oldala csúnyán benőtt. Ezzel gyógyult meg, és nem kellett vágni, meg lézerezni, olyan mint újkorában. Úgy képzeld el, mint egy fogszabályzót, csak a körmödön. Nem szúrják, csak megfeszítik vele, mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül is alig fáj. Havonta cserélik, és max 5-6 hónapig kell hordanod. Mindent tudsz vele csinálni (persze azért rugdosni nem kell:) Én már aznap tudtam vele menni dolgozni, meg vezetni, mikor felrakták. Anyagilag kb ugyanott vagy, mint a lézerrel, csak ez egy természetes út, meg fájdalommentesebb is. Lézer után egyébként ugyanúgy benőhet megint. Én csak ajánlani tudom.

2012. febr. 12. 14:36
 5/8 anonim válasza:
lézer után nem nőhet be meginbt, nem tudom, ki magyaráz ilyen b@aromságokat, hiszen elhal a növekedési zóna. olyan, mintha leégetnéd a fejbőrődet, utána nem fog új haj nőni...
2012. ápr. 3. 15:58
 6/8 anonim válasza:
ha nem figyelsz rá, és rosszul vágod a körmöd, akkor ugyanúgy benőhet, csak még lentebb, még csúnyábban.. láttunk már pár ilyet sajnos..
2012. ápr. 4. 23:44
 7/8 tulipanbaba válasza:
Én jártam spange kezelésre 9 hónapig. Otthagytam kb. 160.000 Ft-ot és most ugyanúgy benő a körmöm mint előtte...
2013. febr. 2. 21:54
 8/8 anonim válasza:
akkor te egy nagyon drága helyen voltál, és nem értett hozzá, aki csinálta... én a félév alatt (havonta mentem)összesen kb 30 ezer forintot hagytam ott a két nagylábujjamra... melyik városban voltál?
2013. febr. 7. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!