Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rágott köröm. Nől a körömágy?

Rágott köröm. Nől a körömágy?

Figyelt kérdés
csak azért kérdem,mert rágtam a körmöm és nagyon rövid lett.és most leszoktam róla,de nem tudom hogy nőni fog-e a körömágy? =( és ha nem akkor mit ajánlotok? ( nem kérek semmilyen leszídást hoyg: nem kellett volna rágni a körmöd,stb...köszi) köszi a válaszokat előre^^
2009. jún. 14. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:

azt sajnos nem tom hogy fog e nöni a körömágy... lécci leírnád hogy hogyan szoktál le a körömrágásról? én próbálkozok e nekem nem sikerül leszeokni róla

írd le lécci e-mailbe music.girl@freemail.hu előre is közsi

2009. jún. 14. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:
hát én csak eldőntöttem: nem fogom lerágni a körmömet,és kis akaraterővel le is szoktam róla... már kb 1 hónapjua szoktam le róla,remélem neked is fog sikerülni,mert nekem igy m ár nagyon csúnya a kezem/körmöm
2009. jún. 14. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyugi! Ha a körömágyig rágtad volna,akkor nem is rágtad volna,mert az iszonyatosan fáj! :)))

Meg fog nőni a körmöd!

2009. jún. 15. 19:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaj köszi a nyugtató választ=) sokkal jobb lett a kedvem,köszi^^
2009. jún. 16. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!