A benőtt köröm lézeres műtétjéről mik a tapasztalataitok? Tényleg nem nő vissza, ha a körömágy egy részét is 'kivágják'? Érdelene az is, hogy valóban gyorsan gyógyul? Mennyi idő múlva lehet pl kilakkozni a körmöt és szandált húzni?
Ma voltam vizsgálaton, és ezt javasolta az orvos, mindkét nagylábujjam mindkét felére... Rengeteget szenvedtem a benőtt körmeim miatt az elmúlt években, de most szántam csak rá magamat, hogy elmenjek orvoshoz. Most nem gyulladt, de ha sokat gyalogolok, akkor könnyen begyullad, és jópár napig tart, mire lemegy róla a gyulladás. A doki szerint az a baj, hogy nagyon szélesek és nagyon iveltek a körmeim, a két széle nagyon lefelé görbül.
Aki járt már hasonló cipőben, érdekelnének a tapasztalatok, mert nagyon félek a műtéttől!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.Nekem is el kellene menni,de félek tőle.:)
Fájt egyébként?Mennyi ideig tartott kb?
Cipőt gondolom nem hordhatsz utána.Sajnos én fizikai munkát végzek,így akkor gondolom el kell mennem táppénzre,mert a munkavédelmi bakancs viselése nem engedett utána.Jól gondolom?Szerinted ez megoldható egyébként,ha maszeknál csináltatom is?
Egy lábujj mennyibe kerül durván?
Nekem egy műkörmös baráti barátnőm vágta ki a benőtt körmöm, és két nap múlva már nyoma sem volt a sebnek, amit a benőtt köröm szúrása okozott, ellenben a sebész késének. A műkörmösök általában benőtt köröm kivágását is vállalják, de azért kérdezd meg.
42/f.
Nos, mik a tapasztalatok?
Rendbe jött a körmöd?
Érdekelne a válasz, mert hasonló cipőben járok...
Aki megcsináltatta a lézeres műtétet, melyik dokinál járt? Tudnátok küldeni elérhetőséget?
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!