Hogyan "nyomjam" el a szagot ami benne van az orromban?
Figyelt kérdés
Pár órája érzem folyamatosan az orromban a szagot.Körülöttem már nincs az a szag.Mit csináljak?2009. jún. 14. 15:38
1/6 anonim válasza:
Én is így voltam pénteken. várakoztam a nőgyógyászaton a váróban, és egy hihetetlen büdös, koszos nő ült mellettem, még órák múlva is az orromban éreztem azt a szörnyű szagot. képzelem, mekkora élmény lehetett a nőgógyásznak megvzsgálni..:S én mikor hazaértem, parfümöt szagolgattam, az talán segített.
3/6 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy takarítottam és az egyik szernek a szagát érzem még mindig;)
2009. jún. 14. 15:49
5/6 anonim válasza:
Menj sétálj fagyizz egyet, és ne gondolj a szagra.nem csak te vagy ezzel így , én amióta megszültem, azóta olyan a szaglásom mint a vadászkutyáé, párom teljesen kiborítom ezzel a rossz tulajdonságommal.Ha valahol füstölnek én már 5 peccel előtte érzem, hogy bejönne a szobába a szag, férjem azt mondja hülye vagyok, de aztán 5 percre már a füst is látszik, tehát télleg jó a szaglásom.Néha meg tudok őrülni, amikor az autók kipufogógázát is megérzem, de aki mellettem van az nem érez semmit.Egyszer így a bozóttüzet éreztem meg, amikor terhes voltam.egyfolytában füstöt éreztem, nyitva volt az ablak, férjem anyám nem érzete, és én meg kimentem, és repkedtek a pernyék, és ezerrel mentek már a tűzoltó kocsik, mert a határban leégett egy kiserdő féle bozótos.Szóval nagyon rossz tudom,amikor nem tudsz egy szagot az orrodból elűzni.Nincs rá praktikám!Pedig néha nem ártana.De egy dologban nagyon hasznos az én jó orrom, ha kisfiam bekakil, akkor én már az ajtóból mgérzem, férjem mellette ül és nem érzi meg.Ez érdekes.:)
6/6 anonim válasza:
Én ilyenkor egy percig a parfümömet szagolgatom és elmúlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!