Leforráztam az ujjaim. A testápoló jó ilyenkor?
Figyelt kérdés
Forró tea csorgott rá a kezemre reggel, vagyis az ujjaimra. Hideg víz alá tartottam 20 percig, kicsit piros a helye, de hólyagok nincsenek. Eléggé ég, ilyenkor hideg vízbe tartom.
Sajnos semmi égésre való krémem nincs itthon, van aloe verás baba testápolóm de nem mertem rákenni nem tudom lehet-e??
2012. márc. 25. 15:15
1/4 anonim válasza:
Körömvirág krémed nincs? Az lenne a legjobb, testápoló nem biztos.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
szia!
Az égésre semmit nem szabad kenni!
Tudom, hogy most fáj, én is megégtem egy picit a múltkor.
Ha tényleg nagyon rossz, körömvirág kenőcs(igazi!) kellene, de tényleg csak első fokú égésre, ahol nincs hólyag. Szerintem az a testápoló semmit nem segítene rajta. Annyira kevés a legtöbb ilyen termékben az aole vera, mintha nem is lenne benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!